Sevmek nedir?Biliyorum!!!

m3hm3t

Kayıtlı Üye
Bir baharı ve sonraki bilmem kaç baharı seninle birlikte yaşamak istedim.
Ve maviyi, gözlerinin mavisini yalancı kırmızıya inat hayatının rengi yapmak istedim.
Sen git dedin, ben sana geldim... Yüreğinde kopan feryatları dindirmek istedim.. Acı çeken ruhuna huzur vermek istedim. Korukularından kaçarak, saklanmak istediğinde seni arayıp bulmak istedim.
Gözlerinin daldığı noktaları yakalayıp, beynindeki her bir hücreye kendimi koymak istedim.
Bazen acıtsa da cümlelerini tekrar tekrar duymak istedim.Hayat yollar koymuş önüme, bense yürümüşüm bakmadan önüme. Küçücük bir ışık zerresinin bile, gitmişim peşinden, yakalayıp aydınlatayım dünyamı diye. Korkuların üstüne gidip, yenmek isterken onları, aslında her adımımda onlar yaklaşıp bana, sarmışlar etrafımı.
Sen hiç gözyaşlarını tutmaya çalıştın mı?? Senin her gün akan her gözyaşınla,çektiğin acılarla gurur duydun mu hiç?Acı çekmek senin hiç hoşuna gittimi??
Ben acı çekmek hoşuma gidermişçesine sevdim seni!
Seni göremediğim her güne,her saate,her dakikaya lanet ediorum ve en önemlisi seni gerçekten çok seviyorum!!
ßoynumun büküklüğü sensiz geçirdiğim her an içindir!
Gözlerimin Altındaki Morluklar ise;uykusuz gecelerimin marifetidir...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri