Bunu Icimde Tutamam Sanirim Seviyorum Evet Hemde Cok Ailemsiz YaŞayamam :)
-oZKan- Ceo Admin 3 Şub 2007 #1 Bunu Icimde Tutamam Sanirim Seviyorum Evet Hemde Cok Ailemsiz YaŞayamam
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 6 Şub 2007 #6 Evet AiLeSiiz YaSaYaNLaRDa Var AiLeSiiiz OLMaz DemeYin ALLaH OnLaRa YaRDıM EtSın...Ne DıyeLım AiLe SeVGiSi En OneMLii SeVGiDir ŞeVKaT Vs Vs İşte
Evet AiLeSiiz YaSaYaNLaRDa Var AiLeSiiiz OLMaz DemeYin ALLaH OnLaRa YaRDıM EtSın...Ne DıyeLım AiLe SeVGiSi En OneMLii SeVGiDir ŞeVKaT Vs Vs İşte
gamze Bayan Üye 11 Şub 2007 #7 Hayat Malesef Birgun Bizi Onlardan Ayiriyor Onemli Olan Yasamdayken Kiymetlerini Bilmek Arkadaslar ..
Hayat Malesef Birgun Bizi Onlardan Ayiriyor Onemli Olan Yasamdayken Kiymetlerini Bilmek Arkadaslar ..
-oZKan- Ceo Admin 11 Şub 2007 #8 tabıkıde herşey gecıcı dunyada guzel yaşayalım kımseyı kırmayalım dıyorum
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 12 Şub 2007 #9 Eveet Kanun BöYLe Bır Gun AyrıLaCaGız OnLaRDan Amaa YaSInDa 15 ,20 OlmaSııı OLmaSıı Iyı CocuKKen VaRLar Hıc OlmazSa ?SeVGii GoruyorSun Yanı Az CoK...
Eveet Kanun BöYLe Bır Gun AyrıLaCaGız OnLaRDan Amaa YaSInDa 15 ,20 OlmaSııı OLmaSıı Iyı CocuKKen VaRLar Hıc OlmazSa ?SeVGii GoruyorSun Yanı Az CoK...
!NT3RP0L Kayıtlı Üye 12 Şub 2007 #10 Ewt bende cok seviyorum ama omur boyu surmiyecegi belliiiiiii.....