Seviyorum İşte..Seviyorum .. .!

p0nip0n

Bayan Üye
535gcae.jpg

Seninle doğdum sanki ben

Sevginle emekledim

Taşıdığın aşkla büyüdüm..

Canıma can kattın sevdiğim

Kalbimi aşkınla sardın..

Adın hep dilimde..öle de kalacak..

Yüreğim seninle ısınıo

Aşkınla varım ben..hep böle kalayım

Sevgimle kal sen..hep böle kalalım..

Sensin..sevdiğimsin..herşeyims in..

Varlığınla ayaktayım..

Bitmesin..

Hiç bitmesin bu...

Dursun dünya..Geçmesin zaman..

Son kez bile olsa o gözlerine bakayım..

Son kez bile olsa söleyeyim..

Haykırayım..dağa.. taşa..

Bilsin herkes umrumda değil

Seviyorum dieyim..Seviyorum yalan dünya..

Seninle doğdum sanki ben

Sevginle emekledim

Taşıdığın aşkla büyüdüm..

Canıma can kattın sevdiğim

Kalbimi aşkınla sardın..

Adın hep dilimde..öle de kalacak..

Yüreğim seninle ısınıo

ayy haRika tşkler qüZeLim

Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun. :102::64:

@--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü bu uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Seni seviyorum! Aşkım, birtanem, her şeyimsin? :106::107:

Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine de bir tane ?sen? edemediler. Önceleri hasreti hiç tatmadım, yarimden hiç ayrı kalmadım, biter diye takvimlere baktım. Zor geldi ayrılık alışamadım. An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış? Seni çok seviyor ve özlüyorum. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getiriyorum?
Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Seni çok seviyorum?

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan.. Kalbim hep seninle...
İnsanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.
Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum, yaşamak varken yaşayamamış olmakta.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri