Seviyor mu ? Sevmiyor mu ?

RaPizM^^

Bayan Üye
Arkadaşım beni arıyor ağlamaklı bir sesle. Sevgilisi kırk beşinci günlerini kutlamak için kocaman bir oyuncak ayının kucağında özenle hazırlanmış kırk beş adet küçük kek pasta göndermiş. O an aklımdan keşke yanında olup o güzel görüntünün muhteşem olduğunu düşündüğüm lezzetini tadabilmi...ş olsaydım diyorum ama vicdanen rahatsız oluyorum

- Bu kadın milleti cidden çok tuhaf ne oldu şimdi bak jest yapmış ne güzel diyorum.. üstelik kırk beşinci gün? Nasıl bir önemi varsa…

- Saçmalama! Diye beni payladıktan sonra biliyorsun bende sen gibiyim bunu yollaması sevdiğini göstermez..

İşin aslı bozuluyorum. Çünkü benim çevremde ‘’ben gibi’’ olmak anlamsız davranmak asilik uyumsuzluk karşı cins ilişkilerini yürütememek anlamına geliyor.

- Değilsin..Ben gibi olsaydın şu an zırlamak yerine telefon trafiğine girer kızları çağırır bir güzel zıkkımlanırdın o kekleri. Ben olsam hiç düşünmeden o kekleri yer bağcıyla üzüm bağının ne halt ettiğini merak etmezdim diye çıkışıyorum… Gururuma dokunuyor çünkü. O da farkında..

Uzun lafın kısası onu sevdiğini hissedemediğini söylüyor…Onca güzel lafa söze hediyeye ve sözüm ona romantizme (!) rağmen..

Muhterem beyimiz iki hafta önce halasıyla yemeğe çıkmış. Üstelik o gün beraber piknik ayarlanmış.

- Benimle vakit geçirmek yerine başkalarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyor. İzleyeceğimiz bir filmde film türünü merak ediyor. Halbuki ne önemi var biz yan yana olduktan sonra. Ben sadece öylesine biriyim hayatında diyor. Yani onun içini gittiği yer yediği yemek izlediği film önemli. İnsan sevince böyle bir şeyin önemi olur mu diyor…

Olur mu? Olmaz…

Bu papatyalarla olacak iş değil. Nasıl anlayabilir insan sevildiğini.

Sanırım insan sevince evet evet işin püf noktası; İNSAN SEVİNCE;

-SİZİNLE GEÇİRDİĞİ VAKİTTEN KEYİF ALIR VE BUNA CAN ATAR.. FIRSATI OLMASA DA FIRSAT YARATMAYA ÇALIŞIR…
Gerisi fasa fiso…

Kırmızı güller mumlu akşam yemekleri bilmem ne tür bir hediye hatta ben gibi kekseverler için kocaman ayıcıklı kek pastacıklar bile

HİS-SET-TİR-Mİ-YOR!!!

İnsan sevilince bu jestlerin hiçbirine gerek kalmıyor.

Sevilen olmak içinse kaçan balık uçan kuş elde tutulamayan civciv ısırmayan ıstakoz sokmayan akrep sevimli bir balina seksi bir tavşan veya bir sürü saçma benzetmeyle alakalı politik davranışlara ihtiyaç yok.

SEVİLMEK için sadece bir YÜREK ve o yüreğin içinde de zamanın birinde hesap kitap yapılmadan verdiğiniz BİR SEVGİ taşımış olmamız yeterli… Çok basit fakat çok büyük bir formül bu.

Arkadaşım yaptığımız telefon görüşmesinin peşi sıra elbette hiç olmayan bir ilişkiyi bitiriyor ve en acısı ki beni de derinden sarsmıştır : o caaaaanım kek pastalar geri iade ediliyor …

Y.ÖZKAYA

---> Seviyor mu ? Sevmiyor mu ?

Görürsün,...secersin....seversin..herseyi de verebilirsin...ama gün gelir o olmadıgını düşünmeye başlarsınnnn.hata değildi belki ama yanlıştı diye iç geçirirsinnnnnn..işte o an bu yazıyı en iyi yazıymış diye düşünürsün...........Ellerinize sağlık,güzelmiş

---> Seviyor mu ? Sevmiyor mu ?

Sanırım insan sevince evet evet işin püf noktası; İNSAN SEVİNCE;

-SİZİNLE GEÇİRDİĞİ VAKİTTEN KEYİF ALIR VE BUNA CAN ATAR.. FIRSATI OLMASA DA FIRSAT YARATMAYA ÇALIŞIR..

işte bu çok dogru bu ama bu güzel metnin her cümlesinede katılmaktan kendimi alamıyorum..
güzel paylaşım teşekürler..

+ rep

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri