Sevginin Gücü (Leon) 1994

snowdrop

Bayan Üye
L_Natalie_Portman_035.jpg

En İyi 50 Film:30. sırada

IMDB Puanı:8.6/10

Yapım:1994 ~ ABD, Fransa

Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç

Yönetmen:Luc Besson

Oyuncular:Natalie Portman, Jean Reno, Gary Oldman, Elizabeth Regen, Danny Aiello, Maïwenn Le Besco, Randolph Scott, Ellen Greene, Keith A. Glascoe, Peter Appel, Randy Pearlstein, Abdul Hassan Sharif, Alex Dezen, Arsène Jiroyan, Betty Miller, Carl J. Matusovich, Crystal Michelle Blake, Danny Peled, Denis Bellocq, Don Creech, Frank Senger, Fred Fischer, Geoffrey Bateman, Johnny Limo, Keith S. Bullock, Kent Broadhurst, Lucius Wyatt Cherokee, Michael Mundra, Michael Badalucco, Peter Vizard, Rocky Hernandez, Seth Jerome Walker, Sonny Zito, Steve Gonnelo, Trevor Walace, Willi One Blood, William James Stiggers Jr.

Senaryo:Luc Besson

Yapımcı:Luc Besson, Patrice Ledoux, John Garland, Claude Besson, Bernard Grenet
Görüntü Yönetmeni:Thierry Arbogast

Müzik:Sting , Eric Serra

Süre:1 saat 50 dk

Gösterim Tarihi:28 Nisan 1995 (Türkiye)

REPLİKLER:
Mathilda : Leon, sanırım bir şekilde sana aşık oluyorum. Bu başıma ilk gez geliyor, biliyor musun ?
Leon : Daha önce hiç aşık olmadıysan, bunun aşk olduğunu nerden biliyorsun ?
Mathilda : Çünkü hissediyorum.
Leon : Nerede ?
Mathilda : Karnımda. Sıcacık. Hep orada bir yumru olurdu. Ama şimdi geçti.

Mathilda : İyi uyudun mu ?
Leon : Ben uyumam, bir gözüm hep açıktır.
Mathilda : Evet, unutmuşum. Bir gözü açık uyuyupta bu kadar çok horlayan birini hiç görmemiştim

Stansfield : Fırtınadan öncesindeki şu sessizlik anlarını seviyorum. Bana Beethoven’ı hatırlatıyor. Duyabiliyor musun ? Sanki kulağını çimenlere dayamışsın da, onların büyüdüğünü duyabiliyormuşsun gibi. Böcekleri duyabiliyorsun. Beethoven’ı sever misin ?
Malky : Pek sevmem.
Stansfield : (Silahı alır) Sana biraz çalayım.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri