sevgilm hatta bidenem gunluk:D bugun ben!!!! 28/01/2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MyRoSe

Bayan Üye
sevgili günlük bılıyomusun ukalanın bırı msnmı calıp gelmıştı bana cam ac dedı bende olar dedım ve camın önune karşı komşumuzun 75yaşındakı ton tonannesini oturttum adamın yuz ıfadessını gormelıydın cok guldum bu senmisin oloamaz ya peki harfleri nasıl secıyosun yazarkendiyincede bende torunuma maşimin yarısını ruşvet verıyom oyazıyo dedım amma kekmış yuttu ehu ehu ehu bugunu hiç unutmıycam

yuh yaa öle kişiler varmı hemen inancak harbi kekmiş
özür günlünü okudum ama napim meraklıyım işte:50::50:

:D sevgılı gunluk bugun sabah oğlumun gozume parmak atmasıyla uyandım hersabah sağolsun beni bın bır çin işgencesıyle uyandırıyo merak ettığım şu bırgun korkuyorum elınde testere yada keserle falan başımda bulucam çocuğu yahu gunlukcum sabahın 8zinde cedric ızlemeyede kalkılmaskı ya hadi kalkıyo bari bana dokunma dimi yok ılla bırlıkde ızleyıp yorum yapacaz nese sevgılı gunluk işde bole bi gune merhaba dedım:D

he vallah bizde baş başayız diye coşıp ne varsa içimizde dokuyoz he:Ddemekki aşkın gozu kordiye milletinde ole sanmamak gerekıyomuş:D

puahuahuahu alalHuM BÖLE İnSaNLaRdA FaR Yha...
SaF HerSeYe İnaNIo ALlaHuM yha... pUhauhuahuahu
ParDOn BeNdE GüNlÜgÜnÜ oKudUm ama xD
HeE BiDe AMaN DİkKat Et OlUn BiqÜn SeNi TeSTeReyLe FeLan UyanDIrmasIn xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri