Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu?
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 3 Kas 2010 #2 ---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Kolay bi durum değildir sanırım. Çünkü aşkta özlem yeri doldurulamayacak bi etkendir. Bi ilişkiyi canlı tutar ve daha bi bağlılık oluşturur sevgililer arasında. Bunun eksik olduğu bi ilişki artık nasıl sürebilirse bilemiyorum yaşamadığım için. Ama bunu başarabilen sevgililer var tabiki gerek mecburi gerekse o iş yerinde flörte başlanmış ise. Ama ayrılık olayı olursa çok ciddi sıkıntılarda kaçınılmaz olur diye düşünüyorum -) Ama aşk her yerde aşktır ya bunuda söylemeden geçemiyorum
---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Kolay bi durum değildir sanırım. Çünkü aşkta özlem yeri doldurulamayacak bi etkendir. Bi ilişkiyi canlı tutar ve daha bi bağlılık oluşturur sevgililer arasında. Bunun eksik olduğu bi ilişki artık nasıl sürebilirse bilemiyorum yaşamadığım için. Ama bunu başarabilen sevgililer var tabiki gerek mecburi gerekse o iş yerinde flörte başlanmış ise. Ama ayrılık olayı olursa çok ciddi sıkıntılarda kaçınılmaz olur diye düşünüyorum -) Ama aşk her yerde aşktır ya bunuda söylemeden geçemiyorum
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 10 Tem 2011 #3 ---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Kötü.. Özlemek İçin Zamanın Olmuyo Her Dk Gözünün Önünde Yanında.
---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Kötü.. Özlemek İçin Zamanın Olmuyo Her Dk Gözünün Önünde Yanında.
Deniz kızı Bayan Üye 20 Haz 2014 #4 ---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Gözümün önünde olması iyi aklım onda kalmaz
---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Gözümün önünde olması iyi aklım onda kalmaz
BadMatmazel توغبه Prenses 20 Haz 2014 #5 ---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Ruhsal.otopsi' Alıntı: Kötü.. Özlemek İçin Zamanın Olmuyo Her Dk Gözünün Önünde Yanında. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum hemen sıkılırm yoksaa GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Ruhsal.otopsi' Alıntı: Kötü.. Özlemek İçin Zamanın Olmuyo Her Dk Gözünün Önünde Yanında. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum hemen sıkılırm yoksaa GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 #6 ---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Çalışmasına karşıyım birde aynı işyeri ? beyin şok beyin iptal beyin vefat
---> Sevgiliyle aynı işyerinde olmak nasıl bir duygu olurdu? Çalışmasına karşıyım birde aynı işyeri ? beyin şok beyin iptal beyin vefat