Sevgilinizin sizden daha önceki?

---> Sevgilinizin sizden daha önceki?

Onu Dürüstçe Söyleyen

Erkek - Kadın Tanımam.

diyen var
önemli ilişkiyi bitiririm anında

Onu Dürüstçe Söyleyen

Erkek - Kadın Tanımam.
Haklısın..

Çok Hassasım Bu Konuda Ben Nasil Temizsem Üzerimde eSki Sevgiliye Ait Birşey Yoksa Karsımdaki İnsandanda Bunu Beklerim.Klasik Bir Laf Vardır Daha Önce Öpülmüş Dudaklarda Kendimi Aramam Diye Aynen Öyle.Nasil Birşeyleri İlk Ben Yasayacaksam Karsımdakide İlk Yasamalı.Alısık Olmamalı :)Bitirirdim hiç düşünmeden.

Son düzenleme:

Çok Hassasım Bu Konuda Ben Nasil Temizsem Üzerimde eSki Sevgiliye Ait Birşey Yoksa Karsımdaki İnsandanda Bunu Beklerim.Klasik Bir Laf Vardır Daha Önce Öpülmüş Dudaklarda Kendimi Aramam Diye Aynen Öyle.Nasil Birşeyleri İlk Ben Yasayacaksam Karsımdakide İlk Yasamalı.Alısık Olmamalı :)Bitirirdim hiç düşünmeden.

aynen katılıyorum :)

Mantık olarak bakıldığında bir sıkıntı olmamalı. Ben problem çıkartmam ama hoş karşıladığımda söylenemez.

problem olmamali ama oyle bir problemim yok neyseki :) o yuzden kiskanclik krizlerine girmemede gerek yok.

geçmiş geçmişte kalır,benden sonrasına bakarım beni sevdiği müddetçe. tabi geçmişinden kıskanabilirimde..

O kişinin hayatına bugün girdiysek geçmişi için onu yargılayamayız..
Önemli olan bizim yanımızdayken tutumudur..

benimle çıkıcıkıcak erkek geçmişimle değil bugünüm ile ilgilenmeli..

öenmli değill benim için

İlişkiyi bitirecek kadar sıkıntı yaratmaz sonuçta herkesin eski sevgilileri ve onlarla yaşadığı birşeyler var.

Arkadaşım sen hangi devirde yaşıyorsun diye sorarım :H

biraz sıkıntılı bir durum ama ayrılırmıydım bilemiyorum..

Erkekler için daha önemli,kız arkadaşı önceden biriyle öpüşmüşse direk ayrılır. Ama kızlar mecbur önemsemez çünkü bunu yapmayan erkek yoktur varsa da bize denk gelmez. Yani benim için de önemli ama önemsizmiş gibi davranırım

Benden önceki hayatı beni ilgilendirmez. Ben, benimle beraberken yaptıklarına bakarım.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri