Bırakırmıydınız?
'hayaL Bayan Üye 8 Şub 2012 #2 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? hayır tabiki
M Mastor Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #3 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? Kat'a.
bluee Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #5 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? hayır bırakmazdım
efex61 Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #6 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? Garip bir anket... Kim bırakır ki ?
REiSS Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #7 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? Aksine Daha Fazla Yanında Olunmalı/Olurum..
---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? Aksine Daha Fazla Yanında Olunmalı/Olurum..
RomeoMontague Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #9 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? hepimiz halil sezaiyiz ! belki ben de yanında giderdim bile
---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? hepimiz halil sezaiyiz ! belki ben de yanında giderdim bile
A Adelia Bayan Üye 9 Şub 2012 #10 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? hayır.
Heretic. Erd Bayan Üye 9 Şub 2012 #11 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? efex61' Alıntı: Garip bir anket... Kim bırakır ki ? Genişletmek için tıkla ... Haklı.
---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? efex61' Alıntı: Garip bir anket... Kim bırakır ki ? Genişletmek için tıkla ... Haklı.
parasite Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #12 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? son anına kadar başucundan ayrılmazdım ...
---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? son anına kadar başucundan ayrılmazdım ...
N nedenbendede Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #13 ---> Sevgilinizin ölümcül bir hastalığı olsa bırakırmıydınız? Hayır daha neler. (;