Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız?
Sitem Bayan Üye 9 Ara 2009 #2 ---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? Ben Tasıttırmam Gercekten Komik Duruma Düsüyorlar E Anlayıs Gerek Sanırım =)
---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? Ben Tasıttırmam Gercekten Komik Duruma Düsüyorlar E Anlayıs Gerek Sanırım =)
breveheart Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #3 ---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? mecbur kalınırsa neden olmasın
_YORGUN_ Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #7 ---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? Karizmayı çizdiremem kendi taşısın...=))
KUZEY Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #8 ---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? 1 saat beraberken bır saat boyunca degılde durumu yuzunden tasımam gerekıyorca tasırım
---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? 1 saat beraberken bır saat boyunca degılde durumu yuzunden tasımam gerekıyorca tasırım
Atlantis Banned 9 Ara 2009 #9 ---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? aynen tasımam gerekıyorsa tasırım
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 9 Ara 2009 #11 ---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? Aslında ne yalan söyleyim karizmayı çizdirmem derdim ama ne yazıkki taşıdım bir kere. Ama bir daha olmazzz
---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? Aslında ne yalan söyleyim karizmayı çizdirmem derdim ama ne yazıkki taşıdım bir kere. Ama bir daha olmazzz
G Gülümse. Bayan Üye 9 Ara 2009 #13 ---> Sevgilinizin Çantasına Taşırmısınız? Taşıttırmam. Ama çok ısrar ederse neden olmasın