Sevgiliniz Uykunuzun En Güzel Yerinde 'Seni Seviyorum' Demek İçin aradı,Ne yaparsın ?

Sevgiliniz Uykunuzun En Güzel Yerinde 'Seni Seviyorum' Demek İçin aradı,Ne yaparsın ?

• Hiç açmam 'duymadım' derim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
---> Sevgiliniz Uykunuzun En Güzel Yerinde 'Seni Seviyorum' Demek İçin aradı,Ne yaparsın ?

Bende onu sevdiğimi söylerim uykumu bölerim onun için . Çünkü sevgide katlanmak lazım :D

---> Sevgiliniz Uykunuzun En Güzel Yerinde 'Seni Seviyorum' Demek İçin aradı,Ne yaparsın ?

Bende onu sevdiğimi söylerim uykumu bölerim onun için zaten uyku uyumuyom fazla :D

Bende onu sevdiğimi söylerim uykumu bölerim onun için :)

Bende Derim Konuşmaya Devam ederim ..

Yanlış numara

açardım o konuşur ben uyurdum şayet sevgilim olsaydı :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri