sevgiLiniz teLefonunuzu kurcaLamak istiyor tepkiniz ne oLur?
G Gülümse. Bayan Üye 12 Mar 2009 #2 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? al bak derım
!q3k Bayan Üye 12 Mar 2009 #4 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? sevgilim yok ama olursa al bak derim
-oZKan- Ceo Admin 12 Mar 2009 #5 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? eğer içinde sakıncaLı seyler varsa zeytinyağı gibi üste çıkar kurcaLatmam
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? eğer içinde sakıncaLı seyler varsa zeytinyağı gibi üste çıkar kurcaLatmam
kanat$z_melek Bayan Üye 12 Mar 2009 #6 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? bende seninkini kurcaLarsam olur derim herzaman aynı şeyi yapıyorum yha hehe
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? bende seninkini kurcaLarsam olur derim herzaman aynı şeyi yapıyorum yha hehe
SepTemBer Bayan Üye 12 Mar 2009 #7 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? özel bişey yoksa boş mesajları okusun dursun
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 12 Mar 2009 #8 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? aL ßaK aŞKım derim
N ` nazLı .. Bayan Üye 12 Mar 2009 #9 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? bakSın faRk yapmaZ
~~yolcu™~~ Kayıtlı Üye 12 Mar 2009 #10 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? bakıtmam
hayal28 Kayıtlı Üye 12 Mar 2009 #11 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? baksın ya içi rahat etsin...
F fresen06 Bayan Üye 12 Mar 2009 #12 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? Al bak derim... Yaram yokki gocunayim
DiReNiS Bayan Üye 12 Mar 2009 #13 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? gizlim saklım olmaz... telaş etmem..kurcalasın istediği kadar...
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? gizlim saklım olmaz... telaş etmem..kurcalasın istediği kadar...
Atlantis Banned 12 Mar 2009 #14 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? hayır bana güvenmiyomusun derim
sLcN Bayan Üye 12 Mar 2009 #15 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? asla bakmam da baktırmam da sevgilimde olsa herkesin kendine göre bi özeli vardır bnce..
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? asla bakmam da baktırmam da sevgilimde olsa herkesin kendine göre bi özeli vardır bnce..
bitli_pire Kayıtlı Üye 12 Mar 2009 #16 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? bende de gızlı saklı yok eşim zaten ıstedıgı gıbı telefonumu alıp karıstırır ....
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? bende de gızlı saklı yok eşim zaten ıstedıgı gıbı telefonumu alıp karıstırır ....
Buğra1 Kayıtlı Üye 12 Mar 2009 #17 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? SakıncaLı ŞeyLer warsa bana qüwenmiomusun ayakLarına yatarım
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? SakıncaLı ŞeyLer warsa bana qüwenmiomusun ayakLarına yatarım
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #18 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? bende seninkine bakarım derim veririz kızların mesajlarını sildim
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? bende seninkine bakarım derim veririz kızların mesajlarını sildim
SpOoK_q!RL Bayan Üye 13 Mar 2009 #19 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? BeNde SeNiNkiNe baKarSaM oLur deRim ama istediqi zmn baksın tlfnumda hem şifre var hemde msjların hepsini siliyorum msj kutusunu bile sıfırlarım Son düzenleme: 13 Mar 2009
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? BeNde SeNiNkiNe baKarSaM oLur deRim ama istediqi zmn baksın tlfnumda hem şifre var hemde msjların hepsini siliyorum msj kutusunu bile sıfırlarım
T Tr_Cx Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #20 ---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? SevdiğimLe aramda gizLi sakLım oLmaz , GizLi sakLım varsa zaten o sevdiğim oLmaz.
---> sevgiliniz telefonunu kurcalıyor tepkiniz ne olur? SevdiğimLe aramda gizLi sakLım oLmaz , GizLi sakLım varsa zaten o sevdiğim oLmaz.