Sevgiliniz/karınız türbanlı ve açılmaya karar verdi./türbansız kapanmaya karar verdi. Tepkkiniz?

Sevgiliniz/karınız türbanlı ve açılmaya karar verdi./türbansız kapanmaya karar verdi.

• Asla!(eşim açık)

Oy: 1 33.3%
  • Sen nasıl istersen öyle yap(eşim açık)

• Asla açılamazsın(eşim türbanlı)

• Sen bilirsin hayatım.(eşim türbanlı)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Baybey1

Kayıtlı Üye
Sevgiliniz/karınız türbanlı ve açılmaya karar verdi./türbansız kapanmaya karar verdi. Tepkkiniz Ne olur?

---> Sevgiliniz/karınız türbanlı ve açılmaya karar verdi./türbansız kapanmaya karar verdi. Tepkkini

kapanmam zaten ben sevgilimde zaten kapanmama izin vermez

---> Sevgiliniz/karınız türbanlı ve açılmaya karar verdi./türbansız kapanmaya karar verdi. Tepkkini

Kişinin inancına,giyimine kendi vicdanından başka hiç kimse karışmamalıdır..!!!

kapalıyım mümkün degil acılmam zaten eşimde acılmamı istemez:)

Aynen KapaLıyım AcıLmak İstemem AMa İstesemde İzin Çıkmaz AsLa ..

Erkek Olsaydım Kendi Kararına Bırakırdım, Onun Seçimi Bu Sonuçta. Banada Sevgilimin Karışmasını İstemem Bu Konuda.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri