sevgiliniz icin herseyden vazgecermisiniz
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 13 May 2010 #2 ---> sevgiliniz için olabilir
** TıLsıM ** Bayan Üye 13 May 2010 #5 ---> sevgiliniz için geçmem kabuL edicekse beni böyLe kabuL edicek
AyPeri Bayan Üye 16 May 2010 #9 ---> sevgiliniz için Büyük konusmak gibi oLmasın ama çok seviyorsam geçebiLirim
İnci 1907 Prenses 25 May 2010 #13 ---> sevgiliniz için Ortamı Germenin Alemi Yok.Tartısma Mesajları Silinmiştir. Ne SeN Uzat Nede Ben Uzatayım İyi Forumlar. Moderatör tarafında düzenlendi: 25 May 2010
---> sevgiliniz için Ortamı Germenin Alemi Yok.Tartısma Mesajları Silinmiştir. Ne SeN Uzat Nede Ben Uzatayım İyi Forumlar.
M mystepheny Bayan Üye 30 Tem 2012 #16 ---> sevgiliniz için geçemem çünkü beni seviyorsa kendi geçecek
'hayaL Bayan Üye 30 Tem 2012 #17 ---> sevgiliniz için Hayır..ben öyle gözü kara sevdalı olamacım hiçbi zaman...
G gizliozne Bayan Üye 30 Tem 2012 #18 ---> sevgiliniz için hayır en azından huylarımdan asla , ancak bir yere gitme konusunda ve buna benzer olaylarda söz dinleyebilen biriyim . :M yerine göre kısacası
---> sevgiliniz için hayır en azından huylarımdan asla , ancak bir yere gitme konusunda ve buna benzer olaylarda söz dinleyebilen biriyim . :M yerine göre kısacası