Neden???
only_you Bayan Üye 26 Ara 2008 #2 Aradaşlar özür dilerim yanlış yzmışım SEVGİLNİ NEDEN SEVİYOSUN???olucak Ben cevap verim çünkü çok dadluuu...=)
Aradaşlar özür dilerim yanlış yzmışım SEVGİLNİ NEDEN SEVİYOSUN???olucak Ben cevap verim çünkü çok dadluuu...=)
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 26 Ara 2008 #4 yok ama olsaydı zengınlık tatlılık gecıcı oldugu ıcınn temız kalpli ve sevilmeyı hakkettıgı ıcın sevıorum derdım
yok ama olsaydı zengınlık tatlılık gecıcı oldugu ıcınn temız kalpli ve sevilmeyı hakkettıgı ıcın sevıorum derdım
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 26 Ara 2008 #7 çünkü onu o olduğu kendi gibi olduğu için seviyorum yapmacık bir tavırı yok yani.... kişilik yönünden mükemmel biri,gönlü güzel,ve son olarakta dadlu
çünkü onu o olduğu kendi gibi olduğu için seviyorum yapmacık bir tavırı yok yani.... kişilik yönünden mükemmel biri,gönlü güzel,ve son olarakta dadlu
E Esraa.. Bayan Üye 26 Ara 2008 #10 Cünkü imkansizim , cünkü canayakin, cünkü kisiligini seviyorum sevmenin nedeni olmaz aslinda.
NoNPr3M1uM Kayıtlı Üye 26 Ara 2008 #11 tatlı oldugu için onu sevmiyorum yada tavırları için onu sevmiyorum sadece ve sadece bana değer verdiği için onu seviyorum
tatlı oldugu için onu sevmiyorum yada tavırları için onu sevmiyorum sadece ve sadece bana değer verdiği için onu seviyorum
G Gülümse. Bayan Üye 26 Ara 2008 #12 uAali' Alıntı: nedensiz sevmiştim Genişletmek için tıkla ... aynen
B By.RobiN Kayıtlı Üye 26 Ara 2008 #13 hehe öncekini dadlı oldugu ıcın sevmiştim daha 2 gün once cıkmaya basladım Bu Sabah Ayrıldık Bunu Sefmeye Başlamıştım aslnda
hehe öncekini dadlı oldugu ıcın sevmiştim daha 2 gün once cıkmaya basladım Bu Sabah Ayrıldık Bunu Sefmeye Başlamıştım aslnda
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 26 Ara 2008 #14 Diğerleri.. erkekleri sevmemyani sevgili olarak bakmam onlara dost olarak severim sadece
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 26 Ara 2008 #15 Zengin Oldugu İÇin sevMiştim Şaka taBi. sevgiLim yok Ki....
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 27 Ara 2008 #18 Çünkü çok dadluuu.... Hareketleri prensesten farksız ... ve benim huylarıma katlanabilen nadir bulunan kızlardan biri ...
Çünkü çok dadluuu.... Hareketleri prensesten farksız ... ve benim huylarıma katlanabilen nadir bulunan kızlardan biri ...