kafalarına sıkar giderim:D
G Gülümse. Bayan Üye 12 Ocak 2009 #3 Sankı bu konu varmış gibi geldı ama arattım bulamadım Neyse.. Çeker giderım
M melanqoliq Bayan Üye 12 Ocak 2009 #7 o karakterde arkim yoq ama yaparlarsa ikisnnde kafasına sıkarım
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 #8 Atlantis' Alıntı: solemesı kolayda ıcraatı zor ıste Genişletmek için tıkla ... Gel sen ben sıkmayı öğretirim
Atlantis' Alıntı: solemesı kolayda ıcraatı zor ıste Genişletmek için tıkla ... Gel sen ben sıkmayı öğretirim
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 #9 poLatım yavAş yOksa ben senin kafana sıKıcam herneySe YakIn arkadaŞımı döverdim
HaNö Bayan Üye 13 Ocak 2009 #11 ilk önce acıklama beklerım sonra kızdıgım konu ıse yüzlerıne tükürürüm baska hiç birseye değmezler..
Atlantis Banned 13 Ocak 2009 #13 PoLaT-BaHa' Alıntı: Gel sen ben sıkmayı öğretirim Genişletmek için tıkla ... sıkma arkadasım sıkma sen cok vadı ızlıyosun
PoLaT-BaHa' Alıntı: Gel sen ben sıkmayı öğretirim Genişletmek için tıkla ... sıkma arkadasım sıkma sen cok vadı ızlıyosun
ZEYNEP__ Bayan Üye 29 Kas 2009 #15 ---> Sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldatırsa ne yapardın ? yakin arkadasimi döverdimm -.-
perii Banned 29 Kas 2009 #16 ---> Sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldatırsa ne yapardın ? çeker giderim
nones Bayan Üye 29 Kas 2009 #17 ---> Sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldatırsa ne yapardın ? ikisininde ne olduğunu ögrenmiş olurum
---> Sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldatırsa ne yapardın ? ikisininde ne olduğunu ögrenmiş olurum
Tatli_SheytaN Bayan Üye 2 Ara 2009 #18 ---> Sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldatırsa ne yapardın ? Çeker giderim
| MatmazeL | Bayan Üye 2 Ara 2009 #19 ---> Sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldatırsa ne yapardın ? CekeR GideRim!