Sevgilimle tartıştık bizi cevap yazsın

sweetcorn

Kayıtlı Üye
sevgilimle tartıştık biraz olay olalı dün oldu....Beni okuldan almaya gelecekti kendisi merkezdeydi bir işi vardı. bizim ders erken bitince bende mesaj attım ders bitti diye. Tamam geliyorum şimdi dedi sonra bende istersen gelme ben çıkarım dedim cevap bekledim 5 dk sonra peki o zaman ben arkadaşıma geçtim zaten dedi. ben onu merkezde zannediyordum çok bozuldum. sonra bir hışımla çıkıp arkadaşının evine gittim. 3 kişi oturuyorlardı. kalktı bana sarılmak istedi ben de madem gelmeyeceksin geleceğim deme dedim. bağırdım falan. sadece bunları söylemek için mi geldin dedi. evet dedim çıktım gittim. 10 dk sonra neden böyle büyük bir tepki gösterdin aşkım diye mesaj attı cevap vermedim.... bir daha mesaj atmadı dünden beri bende oda adım atmıyor.....:( bana ne zaman geri döner?

---> Sevgilimle tartıştık bizi cevap yazsın

Hem Gelme Demissin

Hemde Gelmediği İçin Bağırıp Çağırmıssın?

Sana hala Aşkım Dediğine Şükret.

bence de çocuğa hem gelme demişsin hemde arkadaşlarının yanında küçük düşürmüşsün sen onu aramalısın bence :)

yok yarencim incileri dökülür xD

yaşın kaç merak ettim arkadaşım.

nese uzun lafın kısası hatalı sensin. mesajı sen atacaksın.

Haklı olan sensin ortada bir ilişki varsa ve sana bulunduğu yeri merkez deyip arkadaşlarında keyifte çıkıyorsa ( ki bunu sana söyleme zahmeti gösterememiş belli ki) hatalı taraf odur.
Senin yerinde olsam kılımı kıpırdatmaz onun özür dilemesini beklerdim...
Ama yine sen bana uyma ;Dd

haksızsın çünkü sevgLin seni almak için geliyor sen gelme diyorsun ben olmaz daha mesaj atmazdm xD

özür diLe degerini biL..

bişey anLamadm ya , sen gelecek cocuğa niye gelme diyon ki xD

ya o merkezde arabasıyla uğraşıyordu işi var diye gelme dedim meğer halletmiş arkadaşına gitmiş keyiften gelmiyor. neyse nihayet mesaj attı biraz daha düzeldik haklısın dedi...:) çok mutlu oldum

He yine ayrılmamış.

Ayrılıyorum diyip günlerce konuşmayan güya aklınca göz dağı vermeye çalişan tiplerde var.

Evcilik oyunu ya .(:)

ßencede tepkin biRaz fazLa ve yersiz oLmuş ama her şey senin bir mesajına bakar. :) Aşkta gurur yoktur yani. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri