Lessien
Banned
Ben Timuur . Nasılsın ? İyiyim diye yalan söylemiycem çünkü iyiyim , sanırım . Sarhoş falan da değilim . Hee bide sevgilim merak etmeden söyleyeyim , Dil ve Anlatım dersinden 80 aldım , Edebiyat 100 , İnternet programcılığı 31 . Sadece biraz kırgınım , kızgınım kendime . Sana , bize kızgınım . Nasıl oldu da , bu kadar kopabildik birbirimizden ? Nasıl ara vermek istiyorum dedin . İşte bunların hiç birisini anlamış değilim . Saf bir aptalın tekiyim . Hatta ben iğrenç bir herifin tekiyim . Aptalım işte . Ama bu hiç birşeyi değiştirmez ki ? Biliyomusun ben seni çok özledim . Şimdiden , hemen şimdi gel hatta . Bi çılgınlık yap ne bileyim , sürpriz yap bana . Evimin kapısını biliyorsun ve kaç evden ne bileyim . Yapamassın bunu biliyorum ama işte hayali bile güzel , farkındamısın ? Ben farkındayım . Yani sonuç itibariyle 9 ay oldu , hatta daha fazla . Ve bu zaman süreci , yani geçen 9 aydan sonra [ara vermek istemen] inan bana çok tuhaf . Ne bileyim , bunlardan daha kötü günlerimiz oldu . Ama birden bire böyle bir tepki vermiş olmanı anlayamıyorum . Saçmalamıycam merak etme . Olamaz ki zaten . Sen benim için daha çok küçüksün , minik bir bebek kadar . Ve bunun en güzel yanı neresi biliyormusun ? Seni ben büyütücek olmam . Ya böyle diyorum da , ya koparsak birbirimizden . Yok yaa , olmaz öyle şey sanırım . Yani biz , biz ayrılabilirmiyiz sence ? Peki . Hiç özledin mi ? Bence özlememişsindir , sonuç olarak benden nefret ediyormuşsun ve kin tutmuşsun . Olsun özleme sen , özlemene ne gerek var ki zaten ? Özlesen ne olucak ? Koşucakmısın bana ? Arıycakmısın beni ? Veya , sesimi duymak istiycekmisin ? "Seni seviyorum" diycekmisin ? Demiyceksiin . Ee o zaman , özleme beni . Özlemezsin de zaten dedim ya . Hiç umrumda değilsin demiştin . Öyle de görünüyor zaten , olsun . Umrunda olmak isteyen kim ? Kalbinde olsam yeter diyeceğim de , diyemiyorum . Veya diyebilirmiyim ? Buna en iyi sen karar verebilirsin sanırım . Yani bu kadar ileri gitmemiz bence büyük bir hataydı . Bu hafta geliceğimi söylediğimde "Gelme , istemiyorum , senden hiçbir şey istemiyorum!" Demelerin tuhaftı , benim için . Senin için fazlasıyla doğaldır . Çünkü dediğim gibi , kin tutmuş olman bütün ince detayları ortadan kaldırır dimi ? 3 Hafta ara vermek ha ? 3 Hafta , ara vermek . Aklın alabiliyormu senin ? Buna inanabiliyormusun ? İlginç , çok ilginç . 3 Hafta görüşemeyeceğiz sanırım , ve sonra sen benden soğuyacaksın ? Bumu bütün planın ? Veya beni çok özleyeceksin , ne bileyim ama hiç sanmıyorum . Benim aptallığım tabi . Sanmalımıyım yoksa ? Neyse , senin istediğin olsun . Dediğin gibi ara verelim . Sen beklersen ben de beklerim , çünkü alışkınım beklemeye . Zamanında iki ay beklemiştim zaten . Sen soğursan , ben buz tutarım . Sen gidersen , ben yok olurum . Sen bitirirsen , ben de seni bitiririm , içimde .
Herşeyin hayırlısı sevgilim . Ve ben seni , çok özledim . Acele et tamam mı ? Bir an önce mesaj at . Ara beni ne bileyim , yap işte birşeyler . Beni özle mesela , hep beni düşün hep beni hayal et her zaman , sol yanında olarak . Elini sol yanına koyduğunda , beni hisset .
"Hayatını , sana adamış olan adam" ..
Timur K.(Lessieen)
Herşeyin hayırlısı sevgilim . Ve ben seni , çok özledim . Acele et tamam mı ? Bir an önce mesaj at . Ara beni ne bileyim , yap işte birşeyler . Beni özle mesela , hep beni düşün hep beni hayal et her zaman , sol yanında olarak . Elini sol yanına koyduğunda , beni hisset .
"Hayatını , sana adamış olan adam" ..
Timur K.(Lessieen)