Sevgilime ne hediye alabilirim ? , Doğum günü için hediyeler,fikirler

okantatar

Kayıtlı Üye
arkadaslarr bu ayın 15 de sevgılımın dogum gunu bı tane kalp seklınde kutu aldımm bırda kalp seklınde kagıt aldımm aklımaa bısey gelmıyorr bu kagıtlara yazı yazıp kutunun ıcdıne koyucagımda ne yazsam kagıtlara bılgım yook :( :( yardım edermısınızz arkadaslar kagıtlara ne yaza bılırımm ? ? ? simdiden tesekkur ederım yardım edenlere :ltfeen::ltfeen::ltfeen::ltfeen:

---> acil yardım edinn :( :(

Google sevgi sozleri yaz istemedigin kadar cok sevgi ask ile yazilar gelir.
Sitemizde thundeers uye var o oyle guzel bir kutu hazirlamisti cok hosuma gitmisti :) bende nisanlimin dogum gunu icin [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION]in hazirladigindan hazirlicam

Valla hepsine ayrı güzel söz yazmalısın bence sana şmdiye kadar attığı güzel mesajlarda olabilir

bence bu zamana kadar geçirdiğiniz özel günleri yaz

mesela nerwde yemek yediğinizi,hangi filme gittiğinizi,nerede çay içtiğinizi vs. vs. şeyler

yazabilirsin hem aklında canlanmış olur geçirdiğiniz zamanlar xD

Son düzenleme:

Google sevgi sozleri yaz istemedigin kadar cok sevgi ask ile yazilar gelir.
Sitemizde thundeers uye var o oyle guzel bir kutu hazirlamisti cok hosuma gitmisti :) bende nisanlimin dogum gunu icin [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION]in hazirladigindan hazirlicam

Teşekkür ederim ablacım :utan:

---> Sevgilime ne hediye alabilirim ? , Doğum günü için hediyeler,fikirler

Ben oyuncak eşek aldım :D

Teşekkür ederim ablacım :utan:

Senin hazirladigin gibi kutu hazirlicam.
Internetten kapsulleri arastiriyordum hollandada ozellikle satiyorlarmis oyle kapsuller. Ask kapsulleri koymuslar adinida :) kapsul acinca bos mektup kagitlari var minicik. Onlardan siparsi edicem. Hediye kutusu aldim cok guzel. O kapsullerin icine birsey yazicam. Kendim yapboz (puzzel) yapicam iyiki dogdun yazili. Bir parfumde koyucam icine. :)
Bakalim begenecekmi. Sagol valla sen oyle bi hediye hazirlamsan nereden aklima gelecek :) calinti olacak fikir benimki :)

mesela nerwde yemek yediğinizi,hangi filme gittiğinizi,nerede çay içtiğinizi vs. vs. şeyler

Guzel fikir :) kapsullerin icinede yazilir :)

Sizde az degılmıssınız hanım efendi güzel düşünceler kıskanmadık bır bekar olarak :uzgunkiz:

Senin hazirladigin gibi kutu hazirlicam.
Internetten kapsulleri arastiriyordum hollandada ozellikle satiyorlarmis oyle kapsuller. Ask kapsulleri koymuslar adinida :) kapsul acinca bos mektup kagitlari var minicik. Onlardan siparsi edicem. Hediye kutusu aldim cok guzel. O kapsullerin icine birsey yazicam. Kendim yapboz (puzzel) yapicam iyiki dogdun yazili. Bir parfumde koyucam icine. :)
Bakalim begenecekmi. Sagol valla sen oyle bi hediye hazirlamsan nereden aklima gelecek :) calinti olacak fikir benimki :)
Önemli olan emek harcayıp dusunmek zaten kımı zaman bı cıkolata bıle yeterlı olabılır bı ınsanı mutlu etmeye:bfd87be93d40d7f8bae

Arkadaşlar benimde sevdiğimin gönlünü almam lazım nasıl hediye alsam ne yapsam acaba :(

Sizde az degılmıssınız hanım efendi güzel düşünceler kıskanmadık bır bekar olarak :uzgunkiz:

Önemli olan emek harcayıp dusunmek zaten kımı zaman bı cıkolata bıle yeterlı olabılır bı ınsanı mutlu etmeye:bfd87be93d40d7f8bae

zamanında banada yapıldı ve hoşuma gitmişti hahaha

evet bir kutu çikolata bile yeter :)

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] bak bu tam senin işine yararmış ama geç kaldık xD

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] bak bu tam senin işine yararmış ama geç kaldık xD

Waow cok ıyıymış kız :uzgunkiz:
Denenebılır denerımde :D
şarkıda çok hoşmus ya
:connie_rockingbaby:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri