Sevgilim Günlük ..

Lessien

Banned
Sevgilim günlük ..

Sana birşey söyleyeceğim ama korkuyorum . Korkuyorum günlüğüm . Özür dilerim günlüğüm ben , beni ne zaman unuttuğunu unuttum . Affet beni .. En çok bugün özledim sanırım seni , sahi sen beni unutmuştun değil mi ? Olsun günlüğüm , unut sen beni . Unut beni . Ben sensizliği seviyorum , ona tapıyorum ve ona aşığım . Umarım , Tanrı sensizliği de elimden almaz günlüğüm . Sahi günlüğüm , hangi erkeğin aklında sabahlıyorsun ? Şimdi kime aşıksın , kimin gözlerine bakıyorsun ? Kimin kokusunu içine çekiyorsun günlüğüm ? Ama susma , susma . Yapma böyle . Asma suratını , sonra ağlarım . Hadi gül . Hadi gül günlüğüm . Anlıyorum , sustuğun zaman söylemek istemediklerini yutuyorsun . Anlıyorum günlüğüm . Nasıl elde etti seni ? Söyler misin ? Ne gerek vardı yani bunlara , neden yani ne fark etti ? O sana "seni seviyorum aşkım" derken bana karşı hissettiklerini hissedebiliyor musun ? Anlıyorum günlüğüm , anlıyorum . Peki sen ona diyor musun , diyor musun ? Hiç dedin mi ona "seni seviyorum aşkım" diye hitap ettin mi hiç ? Biliyorum . Biliyorum dedin , ama olsun . Hiç acımadı canım biliyor musun ? Hiç ama hiç acımadı . En çok canımın yanmasından korkardın dimi günlüğüm ? Hee unuttun sanırım , halimi hatrımı sormayı . Ben iyiyim , iyiyim günlüğüm . Ben çok iyiyim . Hayatımdan memnunum yani , her gece seni düşünüyorum . Sadece seni değil , bazen hiç olmayan bizi düşünüyorum . Seni günde iki paket özlüyorum . Biz , hiç olmadık günlüğüm . Ama , ama daha bizim hiç kimsenin olmadığı bir yerde evimiz olacak tı ? Olmadı , olmasın . Olmasın günlüğüm tamam . Kızmıyorum sana , kızamıyorum . Kızamam da sanırım .

Çünkü sen , sana yazdığım kağıt parçalarından başka birşey değilsin .

Timur K.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri