Sevgilim dedim ; Çekti Gitti..

endLesS

Webmaster
Neden içiyorsunuz Bayım ?

Adam gülümser ve aldırmadan içmeye devam eder.

Adam ise ısrarla sorar ;

Sizi bu kadar derde sokan kimdir bilmek isterim. Benimde var bir sıkıntım ama sizin gibi yapmıyorum der..

Genç Adam bir yudum daha aldıktan sonra yanına oturtur...

Ve karşı tarafı göstererek ;

250px-Kizkulesi_at_night.jpg

Kız kalesine içiyorum ...

Peki neden ?

Ben orada herşeyimi kaybettim. Dünümü, bugünümü, geleceğimi. Bilirmisin Genç adam Aşk Nasıl bişeydir ?

Genç gülümseyerek Bilirim tabi ki. Ama içmeniz ile ne alakası vardır aşk'ın ? Aşk güzeldir.. Acı vermez...

Bak orada nasıl da yalnızdır o kule. Vardır onunda bir hikayesi. Ne kadar aşk hikayesidir bilinmez. Ben orda varımı yoğumu kaybettim. Bir sevgilim vardı ismi Su idi.. Ben ona Suyum dedim ; Hayat verir diye. O ise beni dinlemedi bile.. Bu arada ben Toprak.. Ama ne Toprak.. Kendi ölüsünün üstüne yorgan olan toprak...

Neden öyle dediğinizi hala anlamış değilim ?

Bak işte 4 tarafı Deniz ile çevrili yer de bile ben Suyuma razıydım. Bırakmamıştım. Su ise pek ısınamamıştı. Onu sıktığımı söylemişti. Birgün kavga etmeye başladık. O ağzına geleni sayıyordu ben ise onda hala hayat bulmaya çalışıyordum.. Suyum dedim, Canımdır bırakmaz dedim. Öyle poktan sebepler. Neden çalışmıyorsun falan diyip duruyor. Oysa ben onunla mutlu oluyorum. Geri kalan vaktim de ise çalışıyorum. Taksi şöförüyüm ben. Geceleri çalışır gündüzleri onunla buluşurdum. Tek hayali vardı onun bir YÜZÜK.. O yüzüğü almak her yiğidin harcı değildi. Biz neyiz ki alacaz demedik. Çalıştım azimle. Ve birgün Su'yu gördüm. Dedim nereye gidiyorsun ? Arkadaş'a demişti. Pekala dedim ardına bile bakmadan gitti. Ben O yüzüğü almak için herşeyimi verdim delikanlı.. Gençliğimi, boşa zamanımı.. Ve birgün benimle işte şu karşıdaki Kule'de buluşmak istedi. Ben ise yüzüğü almıştım bile. Biraz da eş dost yardımcı oldu sağolsunlar.. Koydum cebime ve karşı tarafta beklediğini söylemişti. Bilirsin hoştur oranın çay bahçesi. Geldiğimde suratı asıktı. Ben gülümsemesini başarabileceğimi sanıyordum..

Su dedim..
Efendim dedi
Ben bugün senin için birşey yaptım dedim
Sonunda aklına gelebildim mi dedi.

Şok olmuştum sözlerine. Sanki keyfi bişeydi çalışmam. Ama o da haklıydı bilmiyordu.. Ve bana bişey söylemesi gerektiğini söyledi. Sinirliydi her halinden belliydi. Ben ise heycanla yüzüğü çıkardım cebimden ve ona gösterdim. Şaşırdı ama yüz ifadesi pek değişmedi.

Ben sana ömrümü feda ederim dedim..
Olmuyor dedi
Nedir olmayan ? Sensin benim hayatım dedim..
Ben seni hakedemedim dedi...
Neden dedim sustu..
Ben ise ellerinden tutup diz çöktüm önünde..

Sevgilim dedim dinlemeden ; çekti gitti...

Ardından gidemedim. En çok istediği şey bu yüzüktü..

Oysa tek sebebi ona vakit ayıramamış olmammış. Ben geceleri çalışırken o klüplerde, barlarda atıyormuş stresini. Bir zengin züppesine takılır olmuş öyle söyledi arkadaşları. Ben ona Aşkım demeye kıyamazken Aşkımız bizi çiziyormuş oysa.. Mutlularmışta.. Her istediğini alıyormuş Genç adam...

Anlıyacağın bir beklentiden ibaretmiş.. Ya da adını sen koy işte.. O kulenin dibinde kaybettim ben Aşk'ı .. Benliğimi... Dünümü...

Ben ona Sevgilim dedim o ise ; Çekti gitti...

Sonra tek tesellim bu içki oldu..

Aşkım..

Sevgilim...

Umudum...

16 Ağustos
Bir Ayyaşın günlüğünden
endLesS

---> Sevgilim dedim ; Çekti Gitti..

Neden bu kadar güzel yazıyosun ? Ağlatmaya niyetin var sanırım .

---> Sevgilim dedim ; Çekti Gitti..

Ay ne bileyim. Bi tuhaf oldum okurken. Bu kadar duygusal olmamam gereek :H

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri