Sevgili örtmenim:)
SeN_UmUtSuN Bayan Üye 27 Kas 2009 #3 ---> Sevgili örtmenim ben olsam kabul ederdim gıcık örtmen :160: hahaha teşekkürler
_-RoCk-_ Bayan Üye 28 Kas 2009 #6 ---> Sevgili örtmenim daha çok çaba göstermelisin derken ne demek istedi acaba ?!
..BöCek+ Bayan Üye 28 Kas 2009 #7 ---> Sevgili örtmenim Vooşşşş bu mektup bana çok tanıdık geldihahaha küçükken ben de müdüre yazmıştım odasına koymuştum koppppppphahahahahaha
---> Sevgili örtmenim Vooşşşş bu mektup bana çok tanıdık geldihahaha küçükken ben de müdüre yazmıştım odasına koymuştum koppppppphahahahahaha
Şuur Kaybı Bayan Üye 2 Ara 2009 #9 ---> Sevgili örtmenim Ah yazık. Örtmende sadece teknik açıdan yaklaşmış.
Tatli_SheytaN Bayan Üye 4 Ara 2009 #10 ---> Sevgili örtmenim Duygusuz öğretmeni esefle kınıyorum.. Bu mektubun üzerine o yavruya ayran ısmarlamayan bir insan olabilir mi
---> Sevgili örtmenim Duygusuz öğretmeni esefle kınıyorum.. Bu mektubun üzerine o yavruya ayran ısmarlamayan bir insan olabilir mi
G Gülümse. Bayan Üye 4 Ara 2009 #13 ---> Sevgili örtmenim Aaa yazık çocuğa be düşünmüş yazmış öğretmene bak insan kabul eder Çocuğun gözü ne hayat bilgisi görüyor ne ''çaprım'' tablosu hahaha
---> Sevgili örtmenim Aaa yazık çocuğa be düşünmüş yazmış öğretmene bak insan kabul eder Çocuğun gözü ne hayat bilgisi görüyor ne ''çaprım'' tablosu hahaha
S sensizligim Kayıtlı Üye 4 Ara 2009 #17 ---> Sevgili örtmenim bu ne öğretmen aşkı böyle nazar değmesin
R RaPizM^^ Bayan Üye 5 Ara 2009 #18 ---> Sevgili örtmenim ay ben bunu yerim ya :11: ne kadar içten yazmıs,nası saf duygularla:11: tşkler cnm..
---> Sevgili örtmenim ay ben bunu yerim ya :11: ne kadar içten yazmıs,nası saf duygularla:11: tşkler cnm..