•£smer_BeBeq•
Bayan Üye
0ff 0ff..nerden nasıL başLasam kİ aCaba.. hımm .. okuLLarn kapanmasıyLa öyLe bi rahatLadm kii..ne internet yüzü qörü0yodum nede başka birşey..attlattığım sınav s0nrasıda büyük bi yük kalktı üstümdenn..kendimi dışarıya verdimm..qezdim tozdumm.. ertesi qün bi yazılının 0lmadıqından veya soru çözmem qerekmediğinden o kdar rahattım ki beLki aranızdan anLayanLar 0labLr.. okuL bitti ama bende bittimm resmen..bütün yıl habire çalışıp soru çözmekten herşeyi herkesi unutmuştum..hatta istemeyerek düşler forumu bile.. yaz tatilinde de nete fazla qirmedim zaten şu s0n bi aydır sürekli qiriyorum..ama forumu nasıl unuttum hala bende şaşkınım..meğer dersler ne kadarda etkilemiş farknda deilmişim.. bu forum'a üye olduqum qünden beri iyi ki diorum.. iyi ki de üye olmuşum be günLükk.. geçen yine netteydim ve nası olduysa birden aklıma qeldi..qirdim..meğer ne kadarda özlemişim az deil nerdeyse 4-5 ay qir[e]medim..neyse buraları geçelim..tatilime qelelim..bütün kışın stresini ciddi ciddi attım .. hatta tatil dönüşü test kitaplarımı büyük bi sevnçle yaktımm..=) çoğu kişinin yaptğı gibi..=) şmdi di0rsundur güzel bir yer kazanmışsınki sevnçle yakmışsın.! evet aynen öyle bi anadolu lisesi tutturmak hemde adana'nın en qüzel anadolu liselerinden birini tutturmak büyük qurur verdi bana =).. emeklerim boşa qitmedi en azından..o kdr çalışpda bi yeri tutturamasaydım gerçekden ç0ok üzüLrdm..herkes gibi.. qel qelelimm şmdiye.. şmdi hergün forumdayım ve eski m0duma dönmeye çalışıyorum.. üyeler çoğalmış ailemize yeni kişiler gelmiş bunada çok sevndm =) .. neyse çok uzattm be günlük..benden bu kadar bütün yazı özetleyemedim ama az da olsa derdimi anlatmaya çalıştm..sende beni affet olur mu?? qiremediğim qünler için :$