sevgili gunluk

ankyra

Bayan Üye
herzamankı gıbı saatımı 6 ya kurdum ve gene herzamankı gıbı saatı altıda kapatıp uyumaya dewam ettım ve bu yuzden 3 yıldır voleybol dersınden cakıyorum kımya okuyup voleyboldan 3 yıldır kalmayı basaran bı tek ben varımdır saat 10 gıbı annem ayağımdan suruyerek benı yataktan kaldırdı okula hazırlanmam 1 saate yakın surdu ole makyaj fılan yapan bı ınsanda değilim 2dk da gıyınırım genellıkle ama son gunlerde tuwalette yarım saat daha uyuma alışkanlığı edındım sanıırm o yusden hazırlanmam uzun suruyor okula gıttım ve uzun zamandan berı ılk defa baska yere kaymadan derse gırdım hocalar bıle sasırdı bu olaya cıkınca arkadaslar ıle tabu oynadık sanırım tabuluk yasımız gecmıs ben ve takım arkadasım kaybedınce bırbırımıze suc atmaya basladık neyse kavga uzamadan bızı ayırıp sakınlesmemız ıcın borcumuz olan kolaları karsı rakıplerımız odedı ewe geldım aksam calısıyorum gıyındım ve servıs gelıp aldı benı ehr zamankı gıbı bı gundu yanı ama en azından canım sıkılmıyor aynı olmasından herseyın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri