SevgiLi günLük...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

| MatmazeL |

Bayan Üye
SeLam GünLügüm,

nasiLsn? ßeni hic sorma ßen cok kötüyüm:/ Cünküü herkez üzerime üzerime qeLiyor ßi yandan aßim ßir yandan aiLem. ßıktım artk ßu hayattan öLmek istiyorum:( Kendi Kendime soruorum asLinda ßu hayatta nie ya$adiqimi..

ArkadasLar Aradi ßüqn qideLimmi aLi$werise die ßnde qittm:)
iste maqazaya qirdk cok qüzeL ßir canta wardi aLmaLiydim Fakat Yanimda cok para yoqdu ya Tüh $ansima xDxD
Ama ßiLekLik aLdim cok qüzeL ya:D
ßuna ßenzer i$te
nomination_armreif.jpg

Fakat ßenim aLdiqim dha qüzeLdi:pp
nySe yoLda yürüyorduq arkadasLarLa ßirden ßir cocuk cikti karsimiza we $öyLe sorduu Sizde Kntr waRsa ßana yoLLarmisiniz
ßende qüLdümm we $öyLe dedim Seni tanimiyorum ßiLe kmsn Annen ßaßan kim Senin Cocuk söwmeye ßa$Ladi :/ nySe qüLdük gectik , eve qirdim yemeq yedim düsLerforum'a qiRdm hemen:)

Arkada$LarimLa hep mutLu oLuorum ßen Cok sewiorum onLari:)
ßüqün zaten ßir tek Arkada$LarimLa aLi$weri$e qittiqime mutLu oLdm..

Son düzenleme:
---> SevgiLi günLük...

:11:

güzeL günmüş tatLım hiçbişeyi de kafana takma hayat güzeL kim ne derse güL geç .d

---> SevgiLi günLük...

seni çok iyi anlıyorum cnm..ailem banada baskı uyguluyo hele bu okul zamanlardında hadi git ders çalış, senden adam olmaz,sen üniversiteyi kazanacaksında bende görücem vs.vs. bu yüzden hayatımdaki bir çok şeyi kısıtlamaya başladılar..hatta gecelere kadar ağladığım günleri hatırlıyorum..ama Allah'a şükürler olsun bu aralar iyiyiz..takam cnm kafana gülüp geç evet aynı sizin dediğiniz gibi de geç:)mutlaka bigün aranız düzelir

paylaştığın için teşekkür ederm tuğbacım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri