| MatmazeL |
Bayan Üye
SeLam GünLügüm,
nasiLsn? ßeni hic sorma ßen cok kötüyüm:/ Cünküü herkez üzerime üzerime qeLiyor ßi yandan aßim ßir yandan aiLem. ßıktım artk ßu hayattan öLmek istiyorum Kendi Kendime soruorum asLinda ßu hayatta nie ya$adiqimi..
ArkadasLar Aradi ßüqn qideLimmi aLi$werise die ßnde qittm
iste maqazaya qirdk cok qüzeL ßir canta wardi aLmaLiydim Fakat Yanimda cok para yoqdu ya Tüh $ansima xDxD
Ama ßiLekLik aLdim cok qüzeL ya
ßuna ßenzer i$te
Fakat ßenim aLdiqim dha qüzeLdip
nySe yoLda yürüyorduq arkadasLarLa ßirden ßir cocuk cikti karsimiza we $öyLe sorduu Sizde Kntr waRsa ßana yoLLarmisiniz
ßende qüLdümm we $öyLe dedim Seni tanimiyorum ßiLe kmsn Annen ßaßan kim Senin Cocuk söwmeye ßa$Ladi :/ nySe qüLdük gectik , eve qirdim yemeq yedim düsLerforum'a qiRdm hemen
iste maqazaya qirdk cok qüzeL ßir canta wardi aLmaLiydim Fakat Yanimda cok para yoqdu ya Tüh $ansima xDxD
Ama ßiLekLik aLdim cok qüzeL ya
ßuna ßenzer i$te
Fakat ßenim aLdiqim dha qüzeLdip
nySe yoLda yürüyorduq arkadasLarLa ßirden ßir cocuk cikti karsimiza we $öyLe sorduu Sizde Kntr waRsa ßana yoLLarmisiniz
ßende qüLdümm we $öyLe dedim Seni tanimiyorum ßiLe kmsn Annen ßaßan kim Senin Cocuk söwmeye ßa$Ladi :/ nySe qüLdük gectik , eve qirdim yemeq yedim düsLerforum'a qiRdm hemen
Arkada$LarimLa hep mutLu oLuorum ßen Cok sewiorum onLari
ßüqün zaten ßir tek Arkada$LarimLa aLi$weri$e qittiqime mutLu oLdm..
Son düzenleme: