Severek ayrilanlar mutlu olabilir mi?

Derin42

Bayan Üye
İki insan birbirini çok severken bazen hayatın zorluklarını aşamamaları nedeni ile yolları ayrılır, bir çift yürek iki çift göz birbirlerine bakarak en zor kararı verirler ayrılmak gerekir. Yol ayrılır, yataklar ayrılır, evlere giden caddeler sessizleşir. En önemlisi hatıralardır onlar hiç bir zaman ayrılmazlar. Sebep ne olursa olsun ayrılıklar gerçek sevenleri ayırmaz.

Kimimiz toplumsal tepkilerden, mahalle baskısından dolayı bazı şeyleri yaşamak istemeyiz.
Siz sevginizi asla hiç bir etkene değişmeyin, zira sevmek en zor anda direnmek savaşmak demektir. Şayet direnmiyor iseniz bilin ki siz sevda değil sadece zorunluluk yaşamışsınızdır.

Menfaatler bitince sevgide biter, yada o sevgi değildir derler.. Menfaat sadece maddi değildir, bazen manevi olarak ne ekerseniz onu biçersiniz. Siz rüzgar ekerken fırtına biçmek zorunda kalacağınızı hesap etmediğiniz sürece mutlu olamazsınız.

Ayrılanlar asla mutlu olmazlar sadece mutluymuş gibi davranırlar bu oyunu oynarlar.

---> Severek ayrilanlar mutlu olabilir mi?

Severek ayrilanlar elbet mutlu olamazlar ama severek evlenipte sonu husran olan ailede cok gordum.

Sevmeden evlendiginde ettigi eziyetler severek evlendigin kisinin ettigi eziyetlerden coook daha hafif gelir insana.
Zaten sevmiyorduk birbirimizi ne beklersin gibi teselliler bulabilirsin yada canini cok acitmaz. Sevmedigin kisiyi umursamazsin ama birde severek evlenmis ve seni uzuyorsa iste ozaman insanin cani cehennem atesinde yaniyor gibi aciyor.

ALLaH severek evlenen ve evlendigine pisman olmayanlardan olmamizi nasip etsin.

Sanirim bu konuyu okuyup mudahil olmak için önce birini bulup sevip, evlenip,sonra da severek ayrilmam gerekir :)

Son düzenleme:

Severek ayrilanlar elbet mutlu olamazlar ama severek evlenipte sonu husran olan ailede cok gordum.

Sevmeden evlendiginde ettigi eziyetler severek evlendigin kisinin ettigi eziyetlerden coook daha hafif gelir insana.
Zaten sevmiyorduk birbirimizi ne beklersin gibi teselliler bulabilirsin yada canini cok acitmaz. Sevmedigin kisiyi umursamazsin ama birde severek evlenmis ve seni uzuyorsa iste ozaman insanin cani cehennem atesinde yaniyor gibi aciyor.

ALLaH severek evlenen ve evlendigine pisman olmayanlardan olmamizi nasip etsin.

Amin:::...

Sanirim bu konuyu okuyup mudahil olmak için önce birini bulup sevip, evlenip,sonra da severek ayrilmam gerekir :)

Samet evlenmeni cani gonulden isterim guzel konusan guzel insan sevgiyi tadiyorsundur sevdiklerinden+Ask ta oldumu hayatini anlamlandirir :) bekarsan cok bekleme. nasib tabikide anneler gibi konusmiyim de insAllah guzel bir evlilik olur guzel senin gibi iyi cocuklar yetistirirsin bu konularda duygulandirmim seni gercekten bu konulardan bahsettimmi aglayasim gelir Herkes mutlu olsun ya

.

Kadının Günlüğü

Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum.

Allahım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.

Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan
pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor.Banyo yaptım, en
sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına uzanacağız.. Eve
geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Allahım,
yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını
sordum, ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu,
ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş.

Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın
pazarlama temsilcisi olmasın?

Şöminenin karşısında otururken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum.
Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye
geçiştirdi.

O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün
bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda
iletişim kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum.

Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak
uçları soğuk... Stepe başlasam?

Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil
bunlar.

Bitti...Bittti...Bitti. Allahım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına
attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Erkeğin Günlüğü :

Öff be, FENERBAHÇE YİNE yenildi. Ama, kuru fasulye güzeldi...

Son düzenleme:

[MENTION=164442]SametS[/MENTION] sonuna cok guldum :)

Bugun bendede aynisi oldu... birseyler dedi (lendince kizmadi bence kizdi bana) konusurken, konusamadim. Agladigimi anladi. Goruntulu aradi. Abuu kizmadigim halde agliyon kizsam evi ter edersin sen dedi. Bende kizdin iste dedim :)

Ne olacak bu kadinlarin bu hali...

Iyide yani kadin okadar hazirlik yapmis fb mi dusunulunur hic. Yuh yani :)

severek ayrıldım ve mutlu değilim tabiki kimse olamaz aklında ve kalbinde her hücrende o var iken nasıl mutlu olabilirsinki ama unutmakta zorudaysan çık çıkabiliyormusun bakalım işin içinden iyice arap saçı yeni birini istemessin ama unutmak zorundasın offf offf :(

severek ayrıldım ve mutlu değilim tabiki kimse olamaz aklında ve kalbinde her hücrende o var iken nasıl mutlu olabilirsinki ama unutmakta zorudaysan çık çıkabiliyormusun bakalım işin içinden iyice arap saçı yeni birini istemessin ama unutmak zorundasın offf offf :(

onun icin savasmayi deneseydin neden pes ettin?

onun icin savasmayi deneseydin neden pes ettin?

çünkü aileler işin içine girince mücadele edemiyorsun iki tarafda birbirini istemiyor biri diyor alevi biri diyor sunni kimse demiyor biz insanız bunlar bir birilerini seviyor diye

çünkü aileler işin içine girince mücadele edemiyorsun iki tarafda birbirini istemiyor biri diyor alevi biri diyor sunni kimse demiyor biz insanız bunlar bir birilerini seviyor diye

anliyorum cikmaza girmis resmen hayirlisi olsun onu gercekten cok seviyorsan Allaha sigin deki ; "Allahim onu bana hayırlı kıl .. "belki o nasibindir kim bilebilirki Allahin takdiri olursa olur olmazsa olmaz .Bekliyeceksin ve dua edeceksin Allah yolunuzu acik etsin acı cekmek bu hayatta olmazsa olmazi üzüleceksin,incineceksin ama güclü olmak zorundasin ailenede asla küsme anne ,baba gibisi olmaz senin icin korkmalari cok normal keske bir iliskiye baslamadan once ailenin isteklerini bilseydin sonucta sadece senin degil ailenin istedikleride onemli bunu unutma ..Allahim yardimcin olsun ask acisi insan deli eder lutfen biraz mantikli dusunmeye yönel belki o kisi senin icin dogru insan degil ,hayirli degilmis belki Allahim sevdigi kullarini korurmus bunuda dusun .Hepimizin gencken bir sevdigi olmustur ve bitmistir bu bizim sucumuz niye biliyormusun bazi seyleri onceden tespit etmek lazim ona gore hareket etmek lazim.Benim ailemde baska bir sehirden biri olsun istemiyordu bende ona gore bekledim Allaha sigindim hayirlisi olsun dedim aile benim icin onemli unutma sen istersem asik olursun kalbini verirsin mantigin ve kalbini dengede tut yoksa aci cekersn ,incinirsin... lutfen o guzelim kalbini incitme

anliyorum cikmaza girmis resmen hayirlisi olsun onu gercekten cok seviyorsan Allaha sigin deki ; "Allahim onu bana hayırlı kıl .. "belki o nasibindir kim bilebilirki Allahin takdiri olursa olur olmazsa olmaz .Bekliyeceksin ve dua edeceksin Allah yolunuzu acik etsin acı cekmek bu hayatta olmazsa olmazi üzüleceksin,incineceksin ama güclü olmak zorundasin ailenede asla küsme anne ,baba gibisi olmaz senin icin korkmalari cok normal keske bir iliskiye baslamadan once ailenin isteklerini bilseydin sonucta sadece senin degil ailenin istedikleride onemli bunu unutma ..Allahim yardimcin olsun ask acisi insan deli eder lutfen biraz mantikli dusunmeye yönel belki o kisi senin icin dogru insan degil ,hayirli degilmis belki Allahim sevdigi kullarini korurmus bunuda dusun .Hepimizin gencken bir sevdigi olmustur ve bitmistir bu bizim sucumuz niye biliyormusun bazi seyleri onceden tespit etmek lazim ona gore hareket etmek lazim.Benim ailemde baska bir sehirden biri olsun istemiyordu bende ona gore bekledim Allaha sigindim hayirlisi olsun dedim aile benim icin onemli unutma sen istersem asik olursun kalbini verirsin mantigin ve kalbini dengede tut yoksa aci cekersn ,incinirsin... lutfen o guzelim kalbini incitme

gerçekten ilk defa kalbim bu kadar acıyor aile ve aşkın arasında kalmak çok zor çok ama dediğin gibi allaha sığınıyorum ve dediğin gibi düşünyorum belki hayırlısı değilldi hakkımda ilerde daha büyük sorunlar yaşıyacaktık hayırlısı istyorum artık hakkımda unutmaya düşünmemeye çalışıyorum daha fazla acı çekmemek için

Menfaat sadece maddi değildir bazen manevi olarak ne ekerseniz onu biçersiniz. Siz rüzgar ekerken fırtına biçmek zorunda kalacağınızı hesap etmediğiniz sürece mutlu olamazsınız.

HARİKA AÇIKLAMA PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

unutmayınız ki, mutluluklarınız ve mutsuzluklarınız gelip geçicidir..hiç bir mutluluk ömür boyu sürmediği gibi,hiç bir mutsuzluğunuz da üzerinizde bir yük olarak kalmayacak..
her şey geçer,yeni mutluluklar ve yeni mutsuzluklar edinirsiniz..

unutmayınız ki, mutluluklarınız ve mutsuzluklarınız gelip geçicidir..hiç bir mutluluk ömür boyu sürmediği gibi,hiç bir mutsuzluğunuz da üzerinizde bir yük olarak kalmayacak..
her şey geçer,yeni mutluluklar ve yeni mutsuzluklar edinirsiniz..

evet oyle bir yara'yı düsün nasilki pisip iyilesiyorsa öyle hayat durmaz devam eder kaldigi yerden bizim yapacagimiz sey kendimizi kaybetmemek ,ruhumuzu kirletmemek,guclu ve asil bir durusa sahip olmak .

Menfaat sadece maddi değildir bazen manevi olarak ne ekerseniz onu biçersiniz. Siz rüzgar ekerken fırtına biçmek zorunda kalacağınızı hesap etmediğiniz sürece mutlu olamazsınız.

HARİKA AÇIKLAMA PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

aynen oyle firtine rica ederim

Bazen sevdiğin kişinin mutluluğuda senin değimidir sen sevgin içine gömmüşsün onun mutluluğu için yıllar gecsede onun mutlu olduğunu görmen seni üzermi bence üzmez aksine aşk fedakarlıkta ister burda açaba bunu demek yanlış olurmu bir ihanet olurmu onun bilmem işte evlendikten sonrada onu bazen anman acaba evliliğinen bir ihanetmidir işte bu tartışılır bence ama buda birgerçekki ne yaparsan yap severk ayrıldığın insanı asla ve asla unutmazassın ayrılık gerekçen çıkar menfaat veya karşındakinin mutluluğu ne olursa olsun anıları asla silemezsin SAYGILARIMLA

Bazen sevdiğin kişinin mutluluğuda senin değimidir sen sevgin içine gömmüşsün onun mutluluğu için yıllar gecsede onun mutlu olduğunu görmen seni üzermi bence üzmez aksine aşk fedakarlıkta ister burda açaba bunu demek yanlış olurmu bir ihanet olurmu onun bilmem işte evlendikten sonrada onu bazen anman acaba evliliğinen bir ihanetmidir işte bu tartışılır bence ama buda birgerçekki ne yaparsan yap severk ayrıldığın insanı asla ve asla unutmazassın ayrılık gerekçen çıkar menfaat veya karşındakinin mutluluğu ne olursa olsun anıları asla silemezsin SAYGILARIMLA

ne guzel yazmissiniz öyle insan sevdiginin mutluluguyla mutlu olmaya yetinir..olsun diyorsun hayirlisi buymus o mutlu olsun .Ama pes etme hicbir zaman sende olmasin yoksa bir ömür kendini suclarsin..Silinmez yasanilan hersey bir gercekse senin gozunde unutulurmu eminim herkesin kavusamadigi ve imkansizlasan bir sevdigi vardir .Yinede mutlu olabilirsen ne mutlu sana :)

İlk başta çok zor olur ama daha sonra öyle biri gelir ki gideni aramazsın .. Mstar bunu bana öğretti..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri