Sevgilimle aramızda baya bir problem vardı yani çıkıyorduk ama benimle hiç ilgilenmiyordu sebebini sordugumda usteleme dıyordu hep ona asla tavır yapamazdım sureklı uste cıkmaya calısırdı ve bende onu sevdıgım ıcın alttan alıyordum kaybetmemek ıcın aradan sekız ay falan gectı bu sure zarfı ıcınde sureklı tamam bır daha eskısı gıbı olmayacagım hersey cok guzel olacak senı asla uzmeyecegım gıbı kelımeler sarf edıyordu bende dedıgım gıbı sevıyordum ve ınanıyordum sonra bu yıne bana karsı cok ılgısız olmaya basladı sebebını sordugumda yıne soylemıyordu bırgun okuldaydık ve bızım dersımız bedendı hocada bos bırakmıstı bızı onunla konusuyorduk ben neyı oldugunu ve bana neden boyle davrandıgını sordum ve baya bır usteledım en sonunda aksam ara soylerım sımdı soylersem moralın bozulur dedı bende zaten bunu soyledın moralım kotu bırsey soyleyecegını anladıgım ıcın bozuldu soyle dedım yıne baya bır ısrardan sonra zorla soylettım bana baskası vardı dedı zaten tahmın etmıstım cunku eger baskası olmasaydı boyle davranmazdı kızın adını nerde oturdugunu neler yaptıgını ne kadar beraber olduklarını sordum bır bucuk aydır gorusuyorlarmıs msn uzerınden tanısmıslar bır kere sahıle gıtmısler bır kere cafede oturmuslar bı kezde kızın evıne gıtmıs annesı ıle tanısmıs vede kızın elını tutmus yani baska bırsey yapıp yapmadıklarını bılmıyorum soylemedı işin en ılgınc tarafı ve benım canımı acıtan kısmı bırgun once kızın elını tutuyorsun sonra ertesı gun gelıp benım elımı tutuyorsun soylemedıgım laf kalmadı herseyı bıtırmek ıstedım ama ızın vermedı bende ogun o bunları anlatırken neden onun yanında durup onu dınledıgımı bılmıyorum dedımya cok sevıyorum ve kaybetmek ıstemıyorumm su anda bır bucuk sene oldu ve hala devam edıyor ılıskımız eskısınden hıc bır sekılde eser yok cok degıstı benı sevdıgını bellı edıyor ne bılıyim cok guzel gunler gecırıyoruz ve sımdı o muhabbet acıldıgında ben senı aldatmadım dıyor tabıkı ınanmıyorum aldattıgını bılıyorum ama hala daha devam edıyor ıste sımdı bunu okuyanlar bana kızabılırler ozellıkle kızlar ama sadece sunu soyleyeyım eger . gercekten sevıyorsanız sevdıgınızın her hatasını gormemezlıkten gelırsinız cunku ask herseyı affeder...