Sevdim işte...Sevdim

Nuyageva

Bayan Üye

Ayrılık kalbin intiharıymış meğer...

''Gitme'' diye boynuna sarılmak ve serilmek önüne gururu iteleye iteleye ne kadar imkansızmış...Kolay olan burnu dik tutmakmış,umrunda değilmişçesine.Kalbin feryat figân can çekişirken,dilinden dökülen sözler döverken yaşanmışlıkları,çarpıp kapıları gidince aşk,işte o zaman ölüyormuş insan...Odaya sinen sessizlik Azrail'in,boynuna geçmiş ilmek oluyormuş kırgınlıklar ve kızgınlıklar...

Yollara düşüp,arayasım varken seni susup,yutmak kalıyor payıma...Ah bu gurur...Kalbin perişanken,gururun kilit vururmuş diline.Aşk böyle saçmalamakmış işte...

Attığın adımlara düşmanım.Aklından geçenlerede...Birimiz kırmalıydı gururunu,yıkmalıydı inadını diyorum...Birimiz...

Şimdi yeni hayatın olacak ha?Bana adanmamış saatlerin,günlerin,anıların,hayallerin...Artık baktığın yerlerde gözüne ilişmeyeceğim.Gülümsemene değmeyecek izlerim.Aklına düşememek fikri bile kahrediyor beni...Ya kalbin?Yeni heyecanlara açacak mı yelkenlerini?

''Gitme'' , ''sevme'' demenin hükmü yok artık bilirim...Sevdim işte...Sevdim...Geldiğinde de,gittiğinde de...

`Noir`

Son düzenleme:
---> Sevdim işte...Sevdim

Çok içten yazılar bunlar. İnsan okurken kendini kaybediyo biran. Okumasıda ayrı bir zevkli tebrik ederim :hi:

---> Sevdim işte...Sevdim

uzaksin bana yüreğim kapılmıs sana
hergün köşede çıkma ni beklerim
bilmezsin yüreğim sana tutulmuş
sevdim işte sevdim seni tek yüreğim le
sen bölmesende sevdim işte sevdim

emeğine yüreğine sağlık güzel yazilmis

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri