Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç?
AySe^^ Bayan Üye 12 Nis 2010 #2 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Hiçbir zaman etmedim.
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 12 Nis 2010 #3 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Hayır.
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 Nis 2010 #5 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? arkadas olarak konusuyoken ve ondan hoslanmaya baslamısken ''insallah o da hoslanıyodur'' tarzında etmistim
---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? arkadas olarak konusuyoken ve ondan hoslanmaya baslamısken ''insallah o da hoslanıyodur'' tarzında etmistim
İnci 1907 Prenses 23 Nis 2010 #8 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? RaPizM^^' Alıntı: arkadas olarak konusuyoken ve ondan hoslanmaya baslamısken ''insallah o da hoslanıyodur'' tarzında etmistim Genişletmek için tıkla ... ainen
---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? RaPizM^^' Alıntı: arkadas olarak konusuyoken ve ondan hoslanmaya baslamısken ''insallah o da hoslanıyodur'' tarzında etmistim Genişletmek için tıkla ... ainen
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 23 Nis 2010 #9 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Namaza bile başladım Allah'a daha yakın olurum kabul olur diye dualar
---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Namaza bile başladım Allah'a daha yakın olurum kabul olur diye dualar
avrilfulya Bayan Üye 25 Nis 2010 #10 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? HaLa EdiyOruM
J JANU Kayıtlı Üye 26 Nis 2010 #11 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? hiç etmedim
endLesS Webmaster 26 Nis 2010 #12 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Etmedim ama iLerisi İçin Çok Ettim
DiReNiS Bayan Üye 1 May 2010 #13 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Sevsin diye dualar etmedim hiç... Sevgisinden emin oldum da her zaman,, az biraz anlayış diledim hep.
---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Sevsin diye dualar etmedim hiç... Sevgisinden emin oldum da her zaman,, az biraz anlayış diledim hep.
qumusSs Bayan Üye 5 May 2010 #14 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Bir zamanlar etmiştim
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 10 Tem 2011 #15 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Etmedim. İlersi İçin Ettim.
Deniz kızı Bayan Üye 11 Ağu 2012 #16 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Bir zamanlar etmiştim.
H ' hazel Bayan Üye 11 Ağu 2012 #17 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Etmişimdir.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 11 Ağu 2012 #18 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Mutlaka
G gizliozne Bayan Üye 11 Ağu 2012 #19 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? arada bir ederim :R
Valetta Bayan Üye 11 Ağu 2012 #20 ---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Ahh ahh ne dualar etmiştimm bir zamanlar nitekim seçti de ama keşke başkalarını seçseymiş keşkee bazen hayır gibi görünen nasıl da şer olabiliyor .
---> Sevdiğinizin sizi sevmesi için dua ettiniz mi hiç? Ahh ahh ne dualar etmiştimm bir zamanlar nitekim seçti de ama keşke başkalarını seçseymiş keşkee bazen hayır gibi görünen nasıl da şer olabiliyor .