Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? xD xD
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Tem 2012 #2 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? Pozisyonu bozmadan oturmuş gibi yaparım xD
Valetta Bayan Üye 14 Tem 2012 #3 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? Bozuntuya vermeden gülmeye çalışırım
N ` nazLı .. Bayan Üye 17 Tem 2012 #4 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? Allah korusun ya düşüncesi bile korkunç xD
yesil83 Bayan Üye 17 Tem 2012 #6 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? Bozurum. Komik bi vaziyette dustum ise gulerim. Ama o kesin dalga gecer ve uzunnn sureler unutmaz beni kizdirma malzemesi yapar
---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? Bozurum. Komik bi vaziyette dustum ise gulerim. Ama o kesin dalga gecer ve uzunnn sureler unutmaz beni kizdirma malzemesi yapar
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 17 Tem 2012 #7 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? El isterdim kaldırması için xD
'hayaL Bayan Üye 17 Tem 2012 #8 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? canım ne kadar yandı orası önemli) eger cok yandıysa ve o gülüyosa fena sinirlenirim ama az yandıysa gülerim
---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? canım ne kadar yandı orası önemli) eger cok yandıysa ve o gülüyosa fena sinirlenirim ama az yandıysa gülerim
duyguMuhtar Bayan Üye 18 Tem 2012 #9 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? gülerım ama benı sevıyosa onun da hemen yanıma dusmesı sart
---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? gülerım ama benı sevıyosa onun da hemen yanıma dusmesı sart
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Ağu 2012 #10 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? Yer yalnızmışta sarılıyorum derim napıcam çelme takar onuda düşürürüm. :M
---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? Yer yalnızmışta sarılıyorum derim napıcam çelme takar onuda düşürürüm. :M
GameOver Banned 8 Ağu 2012 #11 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? Ben düşmüştüm o aklıma geldii (
buğlem Bayan Üye 8 Ağu 2012 #12 ---> Sevdiğiniz kişinin önünde düşseniz ne yaparsınız ? gülme krizine girerim