Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi Önemli Midir?

• Kullanılan toplam oy
    16

Laviinya

Bayan Üye

Benim bakış açım;Geçmişinde her insan hata yapabilir,insanları geçmişiyle yargılamak ön yargılı olmak demektir.

---> Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi Önemli Midir?

geçmişi kötü olan birinin geleceğinin de ne derce güzel olacağı da muamma fakat..bir şans veririm herhalde..

Eğer geçmişi günün birinde önüme gelmezse ve ben geçmişini silip benden sonrasına önem verdiğine inanırsam,önemli değildir.

benden önce yaşadığı herşey kendisini ilglendrir benmleyken nasıl biri olduğu önmli
ama çokta kötü bi geçmş olmasn be :)

geçmişi önemlidir,geçmiş geleceğin aynasıdır.

bence önemlidir. önyargılı olmak kötüdür bazen ama insanların kişiliklerinin çok değişiceğini düşünmeyen biriyim.

Geçmişe değilgelece bakarım

Geçmiş benim için bir çöp kovasından ibarettir .
Ne çöp karıştırıcak kadar sevdiğim insandan vakit harçarım nede bir pis sinek gibi çöpü kurçalarım.. ;)

Ben geleçeğe bakarım arkadaş Geçmişi At bir kenara..

ne kadar geçmiş önemli değil desede insan mutlaka geçmişinde ufak bi ayrıntıya takılıp bütün geleceğe dair planlarını mahvedebiliyor.. bu yüzden geçmişi önemlidir bence..

önemli değil bence (= benle olan yaşantısı önemli , onun hayatını değiştirmekte benim elimde sonuçta (=

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri