Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ?
parasite Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #2 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? dokunmadan kokusundan bile tanırsın yeri geldiğinde.bi de tanımak için neresine dokunduğuna göre değişir ... hahaha
---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? dokunmadan kokusundan bile tanırsın yeri geldiğinde.bi de tanımak için neresine dokunduğuna göre değişir ... hahaha
Valetta Bayan Üye 5 Tem 2012 #3 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Bilmiyorum denemem lazım ama büyük ihtimalle tanırdım
---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Bilmiyorum denemem lazım ama büyük ihtimalle tanırdım
Pudraa Banned 5 Tem 2012 #4 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Pek kesin olmamakla birlikte tanırdım herhalde tabi olsaydı
---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Pek kesin olmamakla birlikte tanırdım herhalde tabi olsaydı
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 Tem 2012 #5 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Hayır tanıyamam
eslem61 Bayan Üye 11 Tem 2012 #6 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Bilmiyorum ama tanırım heralde
---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Bilmiyorum ama tanırım heralde
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 11 Tem 2012 #7 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Hayır tanımam tabi ki. Kokusundan tanırım sadece.
---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Hayır tanımam tabi ki. Kokusundan tanırım sadece.
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 14 Tem 2012 #8 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? haritasını cıkarırm
karagümrük Kayıtlı Üye 14 Tem 2012 #9 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Hayır öyle bi özelliğim yok
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Ocak 2015 #10 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Tanırım.
BadMatmazel توغبه Prenses 26 Ocak 2015 #11 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Bilemiyorum
Earl Freyja Bayan Üye 4 Nis 2015 #12 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Tanımam
Deniz kızı Bayan Üye 25 Ağu 2015 #13 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Evett
SuqArbOy Kayıtlı Üye 8 Eyl 2015 #14 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Ben onu 100 metre uzaktan tanırım
---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Ben onu 100 metre uzaktan tanırım
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 5 Ara 2015 #15 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? tanırım
Sibel1 Bayan Üye 5 Ara 2015 #16 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? tanırım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Ara 2015 #17 ---> Sevdiğin kişiyi gözlerin kapalı ona dokunarak tanıyabilir misin ? Hayır öyle bi özelliğim yok