Sevdam'dir Dile Gelen..

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Sevdalar vardir..Anlatilmaz Yasanilir Sende Benim Sevdamsin..Anlatamadigim Sadece Icimde Yasattigim.. Herne kadar Sana Dokunamazsamda Herne kadar yaninda olamasam'da.. Sen benim Vazgecilmesimsin..Ekmege Su'ya Olan Ihtiyacim Gibi Sana Muhtacim... Hayat'ima Renk Katan Tek Ask'imsin..
Ask'lar Vardir Sarap Gibi'dir.. Yillar Gectikce Deger'lenir... Yillar Gectikce Alevle'nir... Benim Sevdam'da boyledir... Gecen Hersene Beni Sana Daha'da Asik Eder... Gecen Her sene Beni Sana Daha'da baglar....
Pankartlar Actik "Cok Sevdik Be Abi.." Diyerekten.. Bu icimizde Biriktirdigiz Sevdamizin bir Haykirisidir,, Bu icimizde Hapsettigimiz Ask'imizin Isyanidir Aslinda..Yagan Kar'da Yada Yagmurda Ugrunda Binlerce kilometre katlederek seni yalniz birakmayisimiz gibi...Ailemizi bile senin icin Ikinci plan'a itisimiz gibi.. Cunku Sen bizim Ask'imiz.. Hayatimizdaki Tek Sevdigimizsin........

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri