ses simgesi kayıp,bilgisayardan ses gelmiyor

ibrahimt

Kayıtlı Üye
bilgisayarımın ses simgesi birden kayboldu,bir türlü getiremedim.Sesi nasıl getirebilirim.şimdiden çok teşekkürler ALLAH razı olsun

---> ses simgesi kayıp,bilgisayardan ses gelmiyor

geçmiş olsun aynısı bende de olmuştu..denetim masasına gir orada ses ve donanım özellikleri var kontrol et eğer orada yoksa hiç durma bir bilene götür 2 dakıkalık işi var:)

---> ses simgesi kayıp,bilgisayardan ses gelmiyor

Başlat > Çalıştır bölümüne regedit yazarak kayıt defterine girin.

- Sol bölümde ki menüyü kullanarak;
Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 alanına kadar gelin.

adim4ds9.jpg

- Driver32'ye 1 kere tıklayın ve sağ alan da boş bir yere sağ tuşla tıklayarak "Yeni" ardından "Dize Değeri" tıklayarak yeni bir satır ekleyin.

adim5on4.jpg

Satır eklendiğinde ismini wavemapper olarak değiştirip enter'a basın.

Artık dosyanın adı "wavemapper", Türü "REG_SZ" olan yeni bir satır eklemiş oldunuz.

wavemapper ismine çift tıklayın. Şimdi karşınıza değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak.

adimsonkr6.jpg

Değer verisi alanına msacm32.drv yazın ve Tamam tıklayın.

Eklemiş olduğunuz yeni satırın son görünen hali şu şekilde olacak:

wavemapper REG_SZ msacm32.drv

- Artık kayıt defterinizi sağ üst köşedeki x tuşundan kapatabilirsiniz. Aslında yeniden başlatmanıza gerek yok. Fakat bir yeniden başlat yapmanızı tavsiye ederim.

İşine yarar umarım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri