Sert Polisler
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 13 Mar 2011 #3 ---> Sert Polisler Saygıymış ! Dinime küfreden müslüman olsa.. Ben saygının ne olup ne olmadığını çok iyi biliyorum Yarı Türk-Yarı Fransız Madam.
---> Sert Polisler Saygıymış ! Dinime küfreden müslüman olsa.. Ben saygının ne olup ne olmadığını çok iyi biliyorum Yarı Türk-Yarı Fransız Madam.
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 14 Mar 2011 #4 ---> Sert Polisler o dayı korumasn o polisleri bu arada kardeşm ii bi takpcn var anlaşılan geçmş olsn
---> Sert Polisler o dayı korumasn o polisleri bu arada kardeşm ii bi takpcn var anlaşılan geçmş olsn
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 14 Mar 2011 #5 ---> Sert Polisler OlDsToNeBoY' Alıntı: o dayı korumasn o polisleri bu arada kardeşm ii bi takpcn var anlaşılan geçmş olsn Genişletmek için tıkla ... AYnen Kardeşim SAğolasın xD
---> Sert Polisler OlDsToNeBoY' Alıntı: o dayı korumasn o polisleri bu arada kardeşm ii bi takpcn var anlaşılan geçmş olsn Genişletmek için tıkla ... AYnen Kardeşim SAğolasın xD