Sert itiraf !!

NorMesut

Kayıtlı Üye

Ülkenin doğu ucu sallandı. Pazar günümüzü kaybettik..
Şu kadar anne öldü,
Şu kadar baba,
Şu kadar oğul, kız...
ama en çok da, İnsanlık.
...
Nasıl mı..?
Kürt onlar (terörü destekliyorlar) ölsünler..
Cahil onlar (yeterince entelektüel değiller ) ölsünler..

Yok, yurttaşım yok.
Sen ırkçının da aptal olanısın..
Sen ırkçının da olayları birbirine en gerzekçe bağlayanısın..

İyi oldu dedin, sen yurdun kan kaybına..
İyi oldu dedin sen dedenin, halanın, teyzenin, masumun can kaybına...

"Arada birkaç terör yanlısı ölmüştür" de ve sifonu çekip rahatlat beynini ..

İnsanlık öldü deniliyordu..
Bugün kesinleşti...

Cesedi vicdan morgundan teslim alabilirsin yurtdaşım...

---> Sert itiraf !!

ben olsam kovarim bunlari kanalimdan...'

mugenin dedikleri hakli olabilirdi eger dagda bir patlama olsaydi dagdakilerin basina bir afet gelseydi, koca sehire bir afet oluyor ama bunu butun sehirde yasayanlarin uzerine mal ediyor. hepsini ayni kefeye koyuyor.

---> Sert itiraf !!

ben olsam kovarim bunlari kanalimdan...'
mugenin dedikleri hakli olabilirdi eger dagda bir patlama olsaydi dagdakilerin basina bir afet gelseydi, koca sehire bir afet oluyor ama bunu butun sehirde yasayanlarin uzerine mal ediyor. hepsini ayni kefeye koyuyor.

O şehirdeki insanlar polise askere nefretle büyüyor. Anlatılmaya çalışan bu. Kalkıp tüm şehre elbette mal edilemez

---> Sert itiraf !!

O şehirdeki insanlar polise askere nefretle büyüyor. Anlatılmaya çalışan bu. Kalkıp tüm şehre elbette mal edilemez

biliyor musun buğra ben en başından beri sana hep kardeşim gözüyle baktım ve hala da bakıyorum BU YORUMLARINA RAĞMEN.. sen hala gelmiş ordaki vatandaşların polise askere nefretle büyüdüğünü söylüyorsun.. ordu 15 yıldır hakkari ye 30 km uzaklıktaki kampa saldırmıyor.. ve dağdaki soysuz köpekler ordaki halkı galeyana getirip devlet sizden elini kolunu çekti...desteğini aldı diyor..ve ordaki halkı kendine çekiyor..sen ordaki eğer ERKEKSEN gitme onları destekleme..gelipte güzelim izmirinde korku olmayan yerde böyle erkeklik yap bakalım..orada şehit cenazelerine eylem yapılmıyor diye kin besle ordaki halka karşı..pkk lılar vatanın toprağını isteyince vatan bölünmez de yine aynı vatan parçasında deprem olunca ordakiler sırf KÜRT diye ohh oldu de sonra da gelip bana TÜRK OLDUĞUNU SÖYLE...kusura bakma kardeşim senin bu yaptığın türklük değil..kusura bakma kardeşim senin bu yaptığın insanlık değil.kusura bakma kardeşim sen nefret ettiğin teröristlerin yaptığını yapıyorsun...SEN ÜLKENİN BÖLÜNMESİNE KATKIDA BULUNUYORSUN..SENİN AMACIN HERKESİ TÜRKLEŞTİRMEK Mİ...???EĞER ÖYLEYSE HAKLISIN KARDEŞİM..DOĞUNUN HER YERİNDE..KÜRT VATANDAŞLARININ BULUNDUĞU HER YERDE DEPREM OLSUN HEPSİ ÖLSÜN VE O VAKİT TÜRKİYE TÜRKLERİN OLSUN...yok öyle güzel kardeşim...hep söylüyorum bu ülke seninle kurtulmadı..bu ülkede senin ne kadar payın varsa BİR KÜRT OLARAK BENİMDE PAYIM VAR..HER NE KADAR SEN BU VATAN İÇİN SAVAŞIP ASKERE GİDİYORSAN BENDE GİDİYORUM..VE EĞER SEN HALA TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR DİYORSAN HERKESİ KENDİN GİBİ FAŞİSTLEŞTİRİYORSUN...

VE UNUTMAKİ BU ÜLKE ASLA AMA ASLA SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERİN ELİNE GEÇMEYECEK...BU ÜLKE İNSANLARINDIR...İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ OLAN VİCDANSIZLARIN DEĞİL..BÖYLE YORUMLAR YAPMAYIN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM YA..ADAM OLARAK GÖRELİM SADECE SİZİ...ADAM OLMADIĞINIZI GÖRÜNCE İÇİM YANIYOR ÇÜNKÜ...

---> Sert itiraf !!

sanki bugra icinde yasiyor..1000 i yine ofkeyle nefertle baksin kalkipda topuna deme bari..

Kurt dusmani olabilirsin ama bari bizi yani kurt vatandaslari Turklere dusman etme bu fazla cabanla. ;)

---> Sert itiraf !!

biliyor musun buğra ben en başından beri sana hep kardeşim gözüyle baktım ve hala da bakıyorum BU YORUMLARINA RAĞMEN.. sen hala gelmiş ordaki vatandaşların polise askere nefretle büyüdüğünü söylüyorsun.. ordu 15 yıldır hakkari ye 30 km uzaklıktaki kampa saldırmıyor.. ve dağdaki soysuz köpekler ordaki halkı galeyana getirip devlet sizden elini kolunu çekti...desteğini aldı diyor..ve ordaki halkı kendine çekiyor..sen ordaki eğer ERKEKSEN gitme onları destekleme..gelipte güzelim izmirinde korku olmayan yerde böyle erkeklik yap bakalım..orada şehit cenazelerine eylem yapılmıyor diye kin besle ordaki halka karşı..pkk lılar vatanın toprağını isteyince vatan bölünmez de yine aynı vatan parçasında deprem olunca ordakiler sırf KÜRT diye ohh oldu de sonra da gelip bana TÜRK OLDUĞUNU SÖYLE...kusura bakma kardeşim senin bu yaptığın türklük değil..kusura bakma kardeşim senin bu yaptığın insanlık değil.kusura bakma kardeşim sen nefret ettiğin teröristlerin yaptığını yapıyorsun...SEN ÜLKENİN BÖLÜNMESİNE KATKIDA BULUNUYORSUN..SENİN AMACIN HERKESİ TÜRKLEŞTİRMEK Mİ...???EĞER ÖYLEYSE HAKLISIN KARDEŞİM..DOĞUNUN HER YERİNDE..KÜRT VATANDAŞLARININ BULUNDUĞU HER YERDE DEPREM OLSUN HEPSİ ÖLSÜN VE O VAKİT TÜRKİYE TÜRKLERİN OLSUN...yok öyle güzel kardeşim...hep söylüyorum bu ülke seninle kurtulmadı..bu ülkede senin ne kadar payın varsa BİR KÜRT OLARAK BENİMDE PAYIM VAR..HER NE KADAR SEN BU VATAN İÇİN SAVAŞIP ASKERE GİDİYORSAN BENDE GİDİYORUM..VE EĞER SEN HALA TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR DİYORSAN HERKESİ KENDİN GİBİ FAŞİSTLEŞTİRİYORSUN...

VE UNUTMAKİ BU ÜLKE ASLA AMA ASLA SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERİN ELİNE GEÇMEYECEK...BU ÜLKE İNSANLARINDIR...İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ OLAN VİCDANSIZLARIN DEĞİL..BÖYLE YORUMLAR YAPMAYIN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM YA..ADAM OLARAK GÖRELİM SADECE SİZİ...ADAM OLMADIĞINIZI GÖRÜNCE İÇİM YANIYOR ÇÜNKÜ...

Erkeklik insanlık ve adamlık kavramlarını bir daha kullanırsan senin bu forumda süresiz banlanman için bizzat ben uğraşıcam. İkidir bunu yapıyorsun küfür ve kakaret aynı şeylerdir. İnsanı çileden çıkarma o şeriatçı düşüncelerinle bana adamlık yapmaya çalışma tamam mı ERKEK

Düşüncelerine gelince. Her zamanki gibi saldırmak için anlamadan cevap vermişsin. Kürt lafı geçmedi cümlelerim de ki müge anlıda da geçmemiş. Bunu bir yerleştireyim beynine öyle devam edeyim. Sen kürtsün kardeşim anladık neyin propagandasını yapıyorsun. Doğudaki her insan kürt değildir. Orda asker ve polise düşman gözüyle bakan bi çok insan var. Ve oradaki halk zamanla dağlara çıkarılıyor. Şunu anlamıyorsun PKK birden doğup dağa düşmez. O halkın içinden o nefretin içinden çıkar. Müge anlı'nın , benim de onayladığım bugün size koşan Mehmetçik ve ekmeğini yediğin Devletindir mesajı. Bunu söylerken sert olabilir. Bırakta olsun canı yanıyor insanların. Ha erkekliği öğretirken şunu da bil bende Şehit yakınıyım. Ve senin bana beslediğin (yalancı herif) kardeşlik duygularını beslemiyorum

sanki bugra icinde yasiyor..1000 i yine ofkeyle nefertle baksin kalkipda topuna deme bari..
Kurt dusmani olabilirsin ama bari bizi yani kurt vatandaslari Turklere dusman etme bu fazla cabanla. ;)

Carpe yi okuyupta gözlerini yoracağına benim yukarıdaki iki satır mesajımı okusaydın anlardın demek istediklerimi

---> Sert itiraf !!

SaçmaLıyosun buğra. Bende kürdüm ama öyLe bi düsünceye sahip değiLim. ve ben Van Erciş'te yaşıyor oLsaydım o depremi yaşamış oLsaydım (ALLAH kimseye yaşatmasın.) senin okLarının hedefinde oLacaktım.Ve Van Erciş'te yaşayan bir sürü böyLe kardeşimiz var.yanLışsın kardeşim bu muhabbet fazLa saptırıLmadan bu konu kapansın pişman oLdum.

---> Sert itiraf !!

Yani eskisi gibi poLise askere düşmanLık besLeyen pek insan yok. hepsine maL edemezsin

---> Sert itiraf !!

.
şimdi müsadenizle şöyle bir soru sormak istiyorum ...
Kürtleri kim YARATTI ???
Ha eğer ALLAH diyorsanız lütfen IRKÇILIK yapmayalım...
ve artık bu çağ dışı davranıştan , düşüncelerden vazgeçelim iki taraftan da adımlar atılsın . Bu adımların en büyüğüde biz gençlere düşüyor ne olur bunu unutmayalım
inanın bu sanıldığı kadar zor değil
HADİ VARMISINIZ :106:

Son düzenleme:
---> Sert itiraf !!

Kürt onlar (terörü destekliyorlar) ölsünler..
Cahil onlar (yeterince entelektüel değiller ) ölsünler..

1- Her Kürt terörü destekliyor diye birşey yok destekleyenleri var desteklemeyenleride var.

2- Her kürt Cahil'değildir, Akıllılarıda var...

---> Sert itiraf !!

Bu 3 ncu Uyarım Carpe

4 ncu Kez Bir Başkası İle Konuşurken Buyuk Harfler Kullanma...

---> Sert itiraf !!

SaçmaLıyosun buğra. Bende kürdüm ama öyLe bi düsünceye sahip değiLim. ve ben Van Erciş'te yaşıyor oLsaydım o depremi yaşamış oLsaydım (ALLAH kimseye yaşatmasın.) senin okLarının hedefinde oLacaktım.Ve Van Erciş'te yaşayan bir sürü böyLe kardeşimiz var.yanLışsın kardeşim bu muhabbet fazLa saptırıLmadan bu konu kapansın pişman oLdum
Yani eskisi gibi poLise askere düşmanLık besLeyen pek insan yok. hepsine maL edemezsin

Kalkıp tüm şehre elbette mal edilemez

Söylenecek çok şey var aslında ama bizim millet haksız dahi olsa mazlumun yanında yer almayı insanlık dersi vermeyi çok seviyor. Ve kardeşim o halkın başındaki belediye başkanının da ne olduğunu biliyoruz. Hani başındaki halkın düşüncelerini iyi anlatıyor. Bizim de içimiz cız ediyor insanların o haline. Azra bebeğe sizler gibi bizde üzülüyoruz dua ediyoruz. Masum olan Türk kanı taşıyan her insana yardım edebilirim. Ama ne kadar PKK yandaşı varsa Allah onları süründürsün diyorum. Ne kürt düşmanı nede kürt sevdalısıyım..

---> Sert itiraf !!

Ne kadar PKK yandaşı varsa sürünüyor zaten Çok gördüm onLardan ve biLiyorum. doğru söyLedin. Hepimiz Türk vatandaşıyız kürtLük sadece asLımız. Bu miLLet üzerine oynanan oyunLarda piyon oLmamaLıyız. Ne mutLu Türk vatandaşıyım diyebiLene ..

---> Sert itiraf !!

Söylediklerimi diğer eyyamcıların aksine anladığın ve nu mutlu Türk'üm diyebildiğin için sana teşekkür ederim

---> Sert itiraf !!

Haber Türk Spiker'i Irkçılık Yapıyor Van'dan da olsa acı haber diyor :mad:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri