Serinlediniz mi ?
R RaPizM^^ Bayan Üye 19 Tem 2010 #3 ---> Serinlemek İsteyen İçeri wayy ii geldi bu xD bu da benden xD
Dream HunteR Banned 20 Tem 2010 #4 ---> Serinlemek İsteyen İçeri KarismaTiq' Alıntı: Hemide Ne biCimm seRinLedim TskR xD Genişletmek için tıkla ... Eheheh rica RaPizM^^' Alıntı: wayy ii geldi bu xD bu da benden xD Genişletmek için tıkla ... Tabisi iyi gelecek. Vayyy teşekkürler ikramın için süper geldi.
---> Serinlemek İsteyen İçeri KarismaTiq' Alıntı: Hemide Ne biCimm seRinLedim TskR xD Genişletmek için tıkla ... Eheheh rica RaPizM^^' Alıntı: wayy ii geldi bu xD bu da benden xD Genişletmek için tıkla ... Tabisi iyi gelecek. Vayyy teşekkürler ikramın için süper geldi.
Deathalone Banned 7 Ağu 2010 #5 ---> Serinlemek İsteyen İçeri elektirik faturası kabarık gelcek hahaha
Du Karmen Bayan Üye 20 Ağu 2010 #10 ---> Serinlemek İsteyen İçeri bir serinledim bir serinledim sormaııın
lolamera Bayan Üye 20 Haz 2012 #13 ---> Serinlemek İsteyen İçeri [/I]Ay ne güldğm ya Allah razı olsun :I[/I]
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 25 Haz 2012 #16 ---> Serinlemek İsteyen İçeri BİM in klima tadını vermiyo