Seriç: "Olayı sorun yapmıyorum"

DeviL_PrenS

Kayıtlı Üye
Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği, ancak geçtiğimiz günlerde 8 yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle sözleşmesi feshedilen Anthony Seric, bu durumun kendisi için problem olmadığını, bir iki hafta içinde bu kontratının düzgün hale geleceğine inandığını söyledi.
Seriç şöyle konuştu:

"Beşiktaş'a transfer oldum ve bu tercihimden dolayı çok mutluyum. Kendimi takımın bir parçası gibi hissediyorum. Kamp süresi boyunca çok yorulduk, ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kampta yaşadıklarım kendimi Beşiktaşlı gibi hissettirdi. Takıma da uyum sağladığımı söyleyebilirim. Yönetimle aramda sözleşmemle ilgili ufak bir durum söz konusu oldu. Bu özel bir durum, ama ben bunu sorun yapmıyorum. Bir iki hafta içinde bu konunun çözüleceğine inanıyorum. Çalışmalarıma devam edip, önümüzdeki sezon takımım için elimden geleni yapmaya çalışacağım."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri