Şerefe !!!

Eclipse

Kayıtlı Üye
Şerefe !!!

Gecehilal ve tüm yildizlar.Bu gece bu masada her ne yasanirsa yasansinaramizda kalacak.Aglarsam -ki büyük ihtimal öyle olacak -ve yuvarlanirsammasanin en kuytu kösesine kadar söz verin kimse duymayacak.Bu gece..cok sey var aslindabu gece kusmak istiyorum icimde tüm biriktirdiklerimisadece kanima karismasin kadehimdeki acim.Icimde yillanmis ne kadar ezikeksik ve yitik hayal varsa miadini doldurmus ;tek zerre kalmasin artik daha fazla onlarla yasamak istemiyorum.Bu gece bu özenle dösenmis cilingir sofrasinda denizi icerek son yudumuna dek ve meze ederek tüm kelimlerimikeyif yapmak istiyorumbu masadan ucarak kalkayim bedenim sizip kalsin diledigi yerde...

Öyle sarkilarda efkara bulansin ki üstüm basimhicbir gözyasi yetmesin temizlemeyedegemesin hatta tek zerre!cikarip atacagim bu sefil giysileri de yakacagim müsadenizle.Bir yakamozun essiz alevinde! Söz verdiniz unutmayin!

Oyunbozanlik etmeyin sakin! Ne olduysa ve olacaksa...dedik bu masada kalacak.Sonra usulca süzülecegim bu aksamdanbedenim yerdetüm öfkem sacilmis üzerine...

Bu gece...

unutmayin..

dipnot : içki sofralarında kadeh kaldırıldığında ''şerefe'' denmesinin sebebi''bu sofrada konuşulanların bu sofrada kalacağına şerefim üzerine yemin ederim'' demektir

yakamoz: Yakamoz bir canlıdır bir biçimde ateş böceğinin denizde yaşayan versiyonudur. Luminisens maddesini vücudunda barındıran bu canlıya dokunulduğunda bir ışık saçar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri