Serdarblack

1HAYATIMBİLEYOK

~ Y O R G U N ~
Kayıtlı Üye
Güncellenmiştir.

Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ederimm.

Bazen bir dostun yeter seni hayatta iyi eden.

Bazen sadece sussarım.

İyimi etttim kötümü ettim bilmem ama kendimi sevmezken kimseyi sevemem .

Ekli dosyalar

• dsf.jpg
    dsf.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 8
  • dsf1.jpg
    dsf1.jpg
    10.7 KB · Görüntüleme: 8
  • dsf2.jpg
    dsf2.jpg
    10.4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
---> Serdarblack

ALLAH hayilri omurler versin kardesim...

birsey sormak istiyorum. saclarin canini SIKMIYOR mu?
benim alnim gozlerim kapali oldumu sanki boguluyor gibi hissederimde, baskasininda oyle oldugunda sanki ben daraliyorum )

biizm mahalledede bir kiz vardi :) daha yeni genc oluyor tabi... sacini basini yapiyor.
saclari uzun izmirin 40 derece sicaginda saclarinin yarisini gozunun onunde taramis, yarisini toplamis yarisinda salmis (nasil becermisse artik ):)
birgun dayanamadim dedim, kiz sen bu sicakta bu saclarla pismiyormusun? yooo ben rahatim dedi. :) her gordugumde icim daralirdi. o sicakta boynuma ve gozume birikmis saclarla kendimi dusunemiyorum :)

---> Serdarblack

ALLAH hayilri omurler versin kardesim...

birsey sormak istiyorum. saclarin canini SIKMIYOR mu?
benim alnim gozlerim kapali oldumu sanki boguluyor gibi hissederimde, baskasininda oyle oldugunda sanki ben daraliyorum )

biizm mahalledede bir kiz vardi :) daha yeni genc oluyor tabi... sacini basini yapiyor.
saclari uzun izmirin 40 derece sicaginda saclarinin yarisini gozunun onunde taramis, yarisini toplamis yarisinda salmis (nasil becermisse artik ):)
birgun dayanamadim dedim, kiz sen bu sicakta bu saclarla pismiyormusun? yooo ben rahatim dedi. :) her gordugumde icim daralirdi. o sicakta boynuma ve gozume birikmis saclarla kendimi dusunemiyorum :)

Öncelik'le teşekkür ederim :)

Kişi'ye göre deyişir bence ben bu tarz emo ama ben emo değilim bana yakışdışı icin yapıyorum yok hiç rahatsız etmiyor beni :)

Siman tanidik geldi sanki bir yerde gormus gibiyim

Allah sevdiklerine+sevenlerine bagislasin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri