Serdar Aziz'den derbi itirafı

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Galatasaray'ın hafta sonu Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Aziz, Fenerbahçe derbisinde yaptığı hatayla ilgili itirafta bulundu.
ErYv9q.jpg

Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen ve sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisine kadar forma giyemeyen Serdar Aziz, transfer süreci, sakatlığı ve derbide yaptığı hatayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 26 yaşındaki futbolcunun açıklamaları şöyle:

'İstediğim Serdar değilim'

Şuan her şey yolunda. Bursaspor maçından sonra Kasımpaşa karşısında kazanmak istiyoruz. Benden beklentiler olması normal. Bonservis bedelimin yüksek olması bende baskı oluşturmadı. Arkadaşlarım, hocalarım, kulübümün yardımıyla engelleri aştım. İstediğim Serdar değilim ama daha iyi olacağım.g
yNMbrM.jpg

Josef de Souza'yı görmedim'

Fenerbahçe maçında yaptığım hatayı kendime yakıştıramadım. Bir şanssızlık oldu. Bunu unutmak gerekiyor. O pozisyonda Josef'i görmedim. Şanssızdım. Oynadıkça daha iyi olacağımı düşünüyorum. İstediğim Serdar olmadığımı biliyorum ama öyle olmak için çalışıyorum.

'Savunmanın değişmemesi gerekiyor'

Galatasaray gibi bir dünya kulübünün basit hatalardan gol yememesi gerekiyor. Savunma bölgesinin sık değişmemesi gerekiyor. Bir an evvel uyumu yakalamak gerekiyor. Duran toplara takım olarak daha çok çalışmamız gerekiyor. Ligde çok kolay faul verildiğini düşünüyorum. Hal böyle olunca ben de çok kolay kart görmüş oluyorum.

Şampiyonluk yarışından koptuğumuzu düşünmüyorum. Önümüzdeki maçları kazanıp yarışın içinde olduğumuzu göstereceğiz.

Hamit abi bana 4 numaralı formayı verdi. Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edeceğimi düşündüğü için. İnşallah bende Galatasaray'ın efsanelerinden biri olurum.

Bursaspor taraftarının tepkisini hak ettiğimi düşünmüyorum ama canları sağolsun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri