Sercan: ''Defansı yıprattım''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bursaspor genç yıldızı Sercan Yıldırım, kendi performansını değerlendirdi, hedefler hakkında konuştu..

"Gerçekten performansımdan mennunum. Bu sezon sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamadım. Hafta içi takım arkadaşlarımdan daha çok çalıştım. Kondisyon eksikliğim vardı. Pozisyon ürettim. Defansı yıprattım. Maç iyi geçti. Üç puan aldık. Gerçekten hak ettik. İnişli çıkışlı maçlarımız oldu. Gençlerbirliği maçı kötü geçti, en azından bir puan alabilseydik. Önümüzde Kayserispor maçı onu aldığımız taktirde, Beşiktaş maçında da puan alırak, ilk yarı ikinci bitirmek hedefimiz. Bunu gerçekleştirirsek, geçen sezon başaramıdğımız UEFA hedefimizi gerçekleştiririz. Belki de şampiyonluk yolunda yürürüz." yorumunda bulundu..

Ozan İpek'e gösterilen kırmızı kart içinde milli yıldız, "Aslında ilk sarı çıkattı, rakip takımın hocasıyla bir şeyler oldu. Ozam kırmızı kartı hak etmedi." dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri