Şenol Güneş’in açıklamaları

'-DamLa

Bayan Üye
Şenol Güneş’in açıklamaları

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Maçın zor olacağını bildiklerini belirten Güneş, “Rakibimiz dirençli bir takımdı. Alanı kapatarak oynamaya başladılar. İlk yarıda oyunun hakimi bizdik. Golü arayan takımdık ama hiç beklenmeyen şekilde rakibe ‘al da at’ dercesine pozisyon verdik, onlar da attı. Final paslarımız olumsuzdu ve gol vuruşunda eksiklik vardı. Yenik durumdan 2 – 1 galip gelmemiz sevindirici. Kendi sahamızda geriye düştükten sonra sabırsız ve panik içinde oynamak sıkıntımızdı. Tüm bunlara rağmen galibiyeti bizim daha çok hak ettiğimizi düşünüyorum. Kazanmak ve 3 puan bizim için önemliydi” dedi.

Güneş, pazartesi oynadıkları maçın ardından Cuma günü de Gençlerbirliği deplasmanına gidecek olmalarını eleştirerek, şunları söyledi: “Bu konuda söylenecek bir şey yok. Önceden çocukların yaptığı bir sezon planlaması diye düşünüyordum ama şimdi kötü niyetli bir plan olduğunu düşünüyorum. Geçen sene şampiyonluk yarışında bu tip müdahaleler olabilir ama bu sezon geride olmamıza rağmen yakamızı yine bırakmıyorlar. Çok ağır konuşmak doğru olmaz belki ama bu çok çirkin bir şekilde yapılıyor. Neden yapıldığını anlayamıyorum”.

Güneş, “Sadece kendi adıma söylemiyorum. Beşiktaş ve Trabzonspor çok büyük bir haksızlığa uğradı. Önce Milli Takım sonra Avrupa kupalarında oynayan takımlar öncelikle planlama içine alınır. Futbolcuların daha iyi oynayabilmesi için haftalık, yıllık ve sezonluk planlar vardır futbolda. Şu anda hem Beşiktaş hem de biz sakatlıklarla boğuşan, futbolcularını dinlendiremeden maç oynatmaya çalışan ekipleriz. Şampiyonlar Ligi’ne katılıp katılmamakla, maç sayısıyla ilgisi yok. Sadece sezon planlamasıyla ilgili. Ben oyuncumu ne zaman hazırlayacağım, tedavi edeceğim ve oynatacağım. Arada da milli takıma oyuncu göndereceğim. Buradan futbolcu çıkmaz. Şu ülkeden futbolcu çıkıyorsa oyunculara ve antrenörlere dua etsinler. Yönetim anlayışı diye hiçbir anlayış yok Türk futbolunda. Bu mantaliteyi yıkmak lazım. Buradan çıkan futbolcuların bunu gerçekten hak ettiğini düşünüyorum. Yazık, günah Türk futboluna” dedi.

Güneş, Burak’ın performansını da beklediğinin altında bulduğunu ifade ederek, “Burak gol de kaçırabilir. Canı sağ olsun. Ama takımla bütünleşmesinde bugün sorun vardı” diye konuştu.

Güneş, Olcan ve Zokora’yla ilgili de, “Zokora hafta sonuna kadar dönebilir. Ama Olcan soru işareti. Hafta içinde değerlendireceğiz. Fazla zorlamadan oynatmaya çalışacağız” ifadesini kullandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri