senin prensin çokoprens

HaDeS

Kayıtlı Üye
-Senden beklerken Turkcell'den gelen mesaja nalet olsun..

-Kadınların işi de zor. Sussa TRİP, konuşsa DIRDIR.

-Kız 15 yaşında prensimi bekliyorum diye tweet atmış kızım senin prensin çokoprens o da market raflarında seni bekliyor...

-Çok şey istemiyorum be. Zeki olsun, topuklu ayakkabılarını çıkarınca kaybolmasın, makyajsızken de tanıyabileyim yeter.

-Yediğim kazıklardan 150 dönümlük fındık bahçesinin etrafına iki katlı çit örülür hala gelmiş bana neden güvenmiyorsun diyor.

-Buzdolabının yumurtalığına konan yarım limon gibiyim .

-Yediğin önünde, yemediğin arkanda. nasıl bir laf ?yok ben mi fesatım, anlayamadım...

-Şimdi gidip, odada kendi imkânlarımla atom parçaladım desem, Hanımın soracağı ilk soru: hep yerlere döktün değil mi :

-Bu yırtıcılar, avlarını kaçırınca nasıl kederden ölmüyorlar ya? Ulan benim yemeye hazırlandığım lahmacunum bi anda koşmaya başlasa kahrolurum....

Son düzenleme:
---> senin prensin çokoprens

-Ağzı kapalı olan antep fıstıklarını bile cöpe atıyorum ben, kimsenin tribini çekemem....

-Anası için sobayı yakmaz, sevgilisi için semti yakacakmış....peh

-Kalbimin götürdüğü yere gideyim deyince ya çaydanlığın başına ya uyumaya gidiyorum...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri