AySe^^
Bayan Üye
¨
S e n i S e v m e k
Karşımda oldugun halde, uzaktaymışsın Gibi Seni özleyebilmekti. Hiç birşeyden - Hiç kimseden korkmamak demekti. Cesur olmaktı Seni sevmek,
Çünkü yanmaya bu dünyada başlamak Gibi birşeydin Sen. Yanmaktan küllere dönmek ama yinede yanmak istemek Gibiydin. Canımı acıttıgın halde, vazgeçilmezdin .
Yine de hepsini bilmedin bendeki Senin, Yine de Tümünü Görmedin içimdeki Yerinin..
...
Bu Yürek Seni Sevdi. Çok sevdi Ömrün boyunca Belki de hiç kimsenin seni bu kadar sevemeyecegi kadar sevdi. Yerden Göğe Kadar,
Sonsuzluk kadar sevdi..
Sonsuzluk kadar sevdi..
`Haketmediğini Gördüğü halde,sevgisinden bir parça bile esirge(ye)medi .
~Sevgi` zarar verir mi hiç bir insana ? Oysa hiç birşey zarar veremedi bana, içimdeki sevginden daha Fazla`
Hiçbir insan senin kadar sevilmedi yaralı yüreğimde, Hiçbiri senin yerini alamadı bu tende. Kimseye bu kadar Körleşmedi Gözlerim Yine de hala adını koyamadım, Nedir bu Aşk mı ? Böyle Aşk olur mu Sevgi desem, Gerçekten sevenlere haksızlık olmaz mı` Anladım, Güzel bir isim konulamaz hikayemize, Çünkü mahvetti `Senide ~ Benide` Hadi sen hakettin de, Benim suçum ne ? İnanmak mı sana, Allah`ım bu nasıl dünya, Ne zamandan beri inanmak suç oldu insanlara ,
Ne zamandan beri Güvenmek yasak oldu kullarına ?
Ne zamandan beri Güvenmek yasak oldu kullarına ?
~
Yok
Gelmez Birşey elimden, Gitmez Yüzün Gözlerimin önünden . .
Alıntıdr.
Gelmez Birşey elimden, Gitmez Yüzün Gözlerimin önünden . .
Alıntıdr.