Seni seviyOrumm

TweeTy_58

Kayıtlı Üye
Belli ki çok beklemişiz birbirimizi Belli ki acıların süzgeçinden geçip öyle damlatmışız sevda damlalarını
birbirimizin üzerine Şimdi bundandır tedirginliğimiz Ama bilirsin aşk sevmez tedirginliği
Ya tam açacaksın yüreğini ya hiç yeltenmeyeceksin Grisi yoktur aşkın ya siyahı ya beyazı seçeceksin
Bambaşka diyarların sakini başka başka yolların yolcusuyken nedir bizi karşılaştıran şey?
Nedir bir anda hayatımızı değiştiren şey? Aşk elbette

Aşkı bulmak zordur yar Öyleyse kıymetini bileceğiz aşkın Bir kez buldun mu yapışacaksın yakasına
Ellerini bir saniye bile ayırmayacaksın aşkın üstünden Bir çiçek gibi sulayacaksın Büyüteceksin
Öyle uzaktan bakmayla yaşanmaz aşk Ruhunu adayacaksın Beni düşündüğünde bedenin titreyecek
ellerin titreyecek yutkunamayacaksın Ayrılık fikri deli edecek seni Yokluğum aklına geldiğinde
bir taş gelip yüreğine oturacak ağırlığının altında ezileceksin Yerinden kalkamaz hale geleceksin
Düşünemeyecek konuşamayacak hatta ağlayamayacaksın

"Seni Seviyorum" dediğinde bunu sadece dilinle değil yüreğinle gözlerinle de söyleyeceksin
Ben beni sevdiğini senin söylemenle değil gözlerine baktığım zaman anlayacağım Ancak o zaman inanacağım
Birlikteyken unutacaksın dünyayı Sadece bana ait olacaksın ben de sana Birbirimizden başka hiçbir şeyin
önemi olmayacak Sana dokunduğumda kanın hızlı hızlı akacak Yüreğin deli gibi çarpacak
Nefes nefese kalacaksın Ve sanma ki senden farklı olacağım ben de Bin kilometre ötede olsan "gel" dediğinde
koşacağım sana merak etme

---> Seni seviyOrumm

Seni Seviyorum" dediğinde bunu sadece dilinle değil yüreğinle gözlerinle de söyleyeceksin

SAOL CNM YÜREĞİNE SAĞLIK

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri