Seni seviyorum melika ama sen bi garipsin:S

SABIRLI

Kayıtlı Üye
Olay şöyle gelişiyor;

Bizim okulda her öğle yemeğinde biri bir arkadaşını alıp evinde yemek yaparak diğer arkadaşıyla yemek yiyor benim şansımada benim sevdiğim kız çıkmıştı akşam eve gittim acaba ne yapsam diye kara kara düşünürken aklıma yaprak sarması geldi kıza daha bi iyi gözükürüz diye onu seçtim seçmez olaydım keşke akşamdan hazırladık felan kızla geldik eve yemek masasını felan kurmuştum hazırdı zaten kız ne yaptın dedi "Yaprak sarması" dedim kız allah belanı versin dedi gitti:| dondum kaldım acaba yanlış bişeymi yaptım bilmeden felan diye baya düşündüm okulada gitmedim o şokla gece bile uyuyamadım o günden sonra suratıma bile bakmıyo hala acaba ailesine bişeymi olduki bu yaprak sarmasından bu laf niye denirki başka sizce :s

---> Seni seviyorum melika ama sen bi garipsin:S

:D

tam komediymis kardesim ya sabah sabaha güldürdün beni :D

yaprak sarmasıyla ilgili kötü bi anısı olabilir ama bunu sana yansıtması yanlıs tabi..

psikolojik sorunları olabilir

uzak dur.

Belki yaprak sarmasıyla kötü bir anısı vardır :D
Belki de o saramıyordur,saranları kıskanıyordur :D

asLınDa bnm akLıma biŞe qeLdi de deiLdir ya :D bence De yapRak sarmaSıyLa iLqiLi kötü bi anıSı fLn warDır :D saLLa en iyiSi baŞkaSını buL :D

ßencede yaprak sarmasını ßiLmiodur ßiLenLeri kıskanıodur beceriksis kız :D
ßencede yh kötü anısı vardır beLkide aLerjisi vardır bence kıza sor :D

hahaha

çok komik bi olay bu yalnız ya
valla bn snamıyorum kötü bi anısı olduğunu sonuçta sen bilmiyosun anısını bence dahada derine in yanlız bi ricam olck nedenini söylerse lütfen bizimle paylaş zira bn çok merk ettim :D:D

:s:D çok ilginç yaa farklı bi anlamı mı wr acaba yprk sarmasnın:D yok yaa ne alaka..:D

:Dbence çok komik hiç üzülme yav başka birini bulursunhahaha

Bu durumda kızın çocukluğuna inmemiz gerekıyor :D Boşver başkasını bul :D

başka birini bulmasın bence önce bu gizemi çözmelisinn:D

Yok ya kız suratıma bakmıyo hiç konuşmuyo hala nasıl olur diye düşünüyorum ama yok bulamıyorum bende fazla kurcalamıcam zaten sordukça daha çok sinirleniyo kızın yüzü kıpkırmızı oluyo anlamadım :D

kızın gerçekten piskolojik sorunları olmalı daha ne yapacaksın en zorunu seçmişsin onun için oopss

Yok ya kız suratıma bakmıyo hiç konuşmuyo hala nasıl olur diye düşünüyorum ama yok bulamıyorum bende fazla kurcalamıcam zaten sordukça daha çok sinirleniyo kızın yüzü kıpkırmızı oluyo anlamadım :D

hahaha
ya arkadaşlarıyla konuş harbi çok merak ettim ya neden böle davrnadığını hahahahahaha

sizin okul biraz garip değilmiymiş :D

K. Bakma Ama Sadece GüLüyorum Buna:)

Ne Kadar Saçma..Başka yere MisaFirliğe Gitse SArma GeLse Yine ÖyLemi Dİcek Ev Sahibine..

KaprisLi Biri oLdugu kesin..

Tek KeLime Uzak Dur !

haha :D:D ya sana da üzüldüm kardes ama cok komik bişe yha :D:D allh belanı versin D:D:D:

kızın beLki kötü anıSı waRdır bence bi soR nedenini ama sen bıLırsn .

Enteresan xD

Noldu Acaba Sonuc :))

sacma..
yazik olmus sana ve emeklerine, kaynanasinin evine gittiginde yarpak sarmasini gordugunde SIKIYORSA kaynanasinada ALLAH belani versin diyip gtisinde gorelim :)

belliki birsey hatirlamis yada, yaprak sarmasi hakkinda kotu muscescan hikayeler okumus ve anlam yuklemis olabilir :) bir insan niye kizar ki hic aklim almadi :)
farz edelim ki kotu anisi var bunu sen yada bir baskasi nerden bilsin ki bilmek zorunda degil.
fazla kapris yapmis, tehlikeli vakka. uzak dur! :)

da... yine baska bir konuya deyinecek olursak. bir kiz bir baska erkegin evine nasil gider tek basina hemde hayret ediyorum. nasil guveniyorlar pes dogrusu. cesaret degil aptallik benim gozumde.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri