Seni Seviyorum Cümlesi.....

MiCky

Kayıtlı Üye
arkadaşlar günümüzde insanlar arsındaki duygusal açıdan olan ilişkiler çok farklı hale geldi...
öyleki eskiden SENİ SEVİYORUM kelimesini duyan herkes mutlu olurdu çünkü her dakika her saniye söylenmezdi yeri ve zamanı vardı....
insanlar sevdiğine o sözü söyleyebilmek için, sevdiğinden duyabilmek için hep sabredip beklerlerdi...
şimdi baktığımızda daha birlikteliğin ilk gününden hatta ilk saatlerden itibaren SENİ SEVİYORUM kelimesi kullanılıyor. hatta yüzyüze hiç görüşmeden sanal ortamda yaşanan aşklarda da bu geçerli msnde yada bi şekilde sanal ortamda tanışıp SENİ SEVİYORUM diyen arkadaşlarımıza rastlıyoruz....

bence bu çok önemli iki kelime bu kadar basit olmamalı....!!!

Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim...

TEŞEKKÜRLER.....

---> Senİ Sevİyorum Kelİmesİ.....

En güzel sözcüklerden biridir sevmek...Herzaman kişi sevdiğine seviyorum seni diyebilmeli..

Duygusal anlamda sevmek ise daha farklıdır,zaman gerektirir..
Öyle 1 günde sevgi olmaz,ve söylenmez...Özel bir cümledir aslında..Yeri ve zamanı iyi ayarlanmalı..Değerli bir cümledir aslında..Değerini koruyabilmesi için,el üstünde tutulmalı...

Zamane gençliğinin,sıradışı ama kötü yaşantılarının getirdikleri...Umursamazlık,özenti,basitleşme ve basitleştirme..!!

seni seviyorumun anlamı

sana aşığım asşkımsın falan deil ayrıca

sevgi farklı aşk farklı

sadece aşk bir sevgidir

yanlış anlamda kullanılıyo niye peki?

ilk olarak seni seviyorum kelime değil cümledir mirim .)

seni seviyorum..
sen ve sevmek..
şu bencil iki kelime yanyana geldiğinde nasıl da indiriyorlar yelkenleri.. nasıl iki insan bir araya gelip sevgili olabiliyorsa, şu iki harf topluluğu da biaraya gelip neler çıkarıyorlar ortaya.. nasıl bağlanıyorlar birbirlerine, anlamlaşıyorlar. basitlikten kopup kırmızı gölgenin altında hissettiriyorlar birbirlerine olan bağlılıklarını.. sen_sevmek.. sevgilileşmek..

ağızdan çıkabilecek en zor cümle olmalı bu. hakkında düşünülmeli, eller terlemeli. dudaklarını kıpırdatabilcek kadar basit, dudaklarını uyuşturacak kadar zor olmalı,olsun.

aşığın maşuk üzerindeki tesirine göre hala tazeliğini koruyabilmiş olması muhtemel cümle
öte yandan başına sonuna ortasına sıfat-sözcük gerektirmemesine, yan yana durunca başlı başına büyük iki kelime olmalarına rağmen şu zamanlarda afili hale getirilmeye de çalışılan şeyler

niye?((:)

evet çünkü evet haklısınız basitleşti evet..

Son düzenleme:

Bu konuda haklısınız, daha 1 gün olmadan seni seviyorum diyorlar halbuki sevdiklerini zannediyorlar.Çok basite indirgendi, ama bunun en büyük payı sanal ortamın var

sevgi artık gunumuzde çok basitti olsa. sevgi kelimesi insanların agzında sakız dahi olsa. ben kendimden sorumluyum. diger kişiler beni ilgilendirmez

bu cumleye saygısı olan gercekten hakeden sevgiliye kullanan aşıklar olduğunu duşunduğum için gelecekten ben hala umutluyum.

''Seni ''az'' seviyorum dedi'' Derda,
''Ben daha ''az'' '' Dedi Derda..

Bir daha da konuşmadılar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri