sevgilim benı sevmediğini söyledi orda konu kactım detaylar orda şimdi ise bana boş mesaj attı ve bana iki tane mesaj attı bana mesaj atma esinle kıskanır kavga ederiz neyse mesaj atma bana zaten hattın mesaj tarihi doluyor diye söyledim kampanyalı hat aLcam onu kullancam dedim by by dedim oda bana pardon yanlıs attım ama yanlıslıklada olsa mesaj atmıcam sana cunku nonu silecem şimdi dedi bende at ve sil naparsan yap umarım mutlu olursun diye söyledim ardıdan cunku bu kavgayı bu noktaya getiren sensin dedim ama ne işe yarar senı namusLu duygu ile sevdim sdedim neyse kib söyledim oda iyi kapmanyanı esin'le birlikte kullanırsın dedi ama esin diye biri yok o kişi onu sevdiğim kızı kıskanırmak icin hayal ürünü
at desende atmam cunku birazdan numaranı silecem dedi dun geceden beri bende oda mesaj atmadık sevmiyormu beni simdi,buraya bundan 2 başlık aşağıda da konu actım ama fazla yorum olmadı FİKİRLERİNİZ BENIM İCİN COK ÖNEMLİ
at desende atmam cunku birazdan numaranı silecem dedi dun geceden beri bende oda mesaj atmadık sevmiyormu beni simdi,buraya bundan 2 başlık aşağıda da konu actım ama fazla yorum olmadı FİKİRLERİNİZ BENIM İCİN COK ÖNEMLİ