Seni sevdim be qüLüm

CaSTeR

Kayıtlı Üye
sevgilim benı sevmediğini söyledi orda konu kactım detaylar orda şimdi ise bana boş mesaj attı ve bana iki tane mesaj attı bana mesaj atma esinle kıskanır kavga ederiz neyse mesaj atma bana zaten hattın mesaj tarihi doluyor diye söyledim kampanyalı hat aLcam onu kullancam dedim by by dedim oda bana pardon yanlıs attım ama yanlıslıklada olsa mesaj atmıcam sana cunku nonu silecem şimdi dedi bende at ve sil naparsan yap umarım mutlu olursun diye söyledim ardıdan cunku bu kavgayı bu noktaya getiren sensin dedim ama ne işe yarar senı namusLu duygu ile sevdim sdedim neyse kib söyledim oda iyi kapmanyanı esin'le birlikte kullanırsın dedi ama esin diye biri yok o kişi onu sevdiğim kızı kıskanırmak icin hayal ürünü
at desende atmam cunku birazdan numaranı silecem dedi dun geceden beri bende oda mesaj atmadık sevmiyormu beni simdi,buraya bundan 2 başlık aşağıda da konu actım ama fazla yorum olmadı FİKİRLERİNİZ BENIM İCİN COK ÖNEMLİ

---> Seni sevdim be qüLüm

Yazıdan anlaşılan üçlü arasında tek seven Esin ,o da hayali :D garip olan da niye kıskandırmak istemen ...genelde kıskanclıklardan bunalır kişiler sen ise özel birini türetiyon kıskandırmak için...onun sevip sevmediğini bilemem belkiş de senin sevgin de mantıklı gelmedi bana..dilerim hayırlısı olur,mutlu olursunuz

sağolasında kıskandırmak için böyle bir oyun oynadım ben ilker kardeşim ama pek te kıskanmadı dün geceden beri mesaj atmadı atmasın istemez bana kız mı yok :D şaka bir yanada aşk işte güzel ama sonu kötü Oluyor

rapizm yardımcı olsan iyi olur ben de biliyorum herhalde yalan olduğunu :) ama gönül bu onada konar buna DA.. .. :p neyse bu forumda iş yok 2 kişi var ben gider:)

yardımcı olmak isterdim ama kelin ilacı olsa kendi basına sürerms bilmem anlatabildimmi :)

Hım, Vay Hemşerim Rapizm Nerden Sen Osmangazi'denmisin : )) Ah Nerde Vardı Bursa'dan Olsaydı Hatun Ne İşimiz Var Kocaelin'de , Neyse Nasip Kısmet HayırLısı Artık : ) HERKEZE Thank Thank You Veri MaCh : DDDD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri