Seni Özledim...

Hypnosispy

Banned
Saat gece yarısı.. Senden kalan izler hala beynimde. Oysa ki senden sonra ben and içmiştim seni, o koca 3 yılı unutacaktım. Senin gideceğin gün bir şakaydı benim için. İnanamıyordum. Öyle alışmıştım ki sana, gitmen diye birşey olamazdı. Böyle bir kadere evet diyemiyordum. Oysa ki bunlar çok normal olaylardı. Mezun olunca doğal olarak gidiyorsun. Ve yıllarını verdiğin liseye bir daha dönmemek üzere.. Ardından bekleyenin mi var? Gözü yaşlı sevenin mi var? Umrunda mı sanki.. Gerçi bir de sevgilin var buralarda. Onu da bırakıp gidiyorsun. Belki o da umrunda değildir. Bir umut..
Sen beni hiç bilmezdin.. Seni ilk gördüğüm, ilk konuştuğum, o yollardan beraber yürüdüğümüz saniyeler an be an zihnimde oysaki.. Sen bende çok yer ettin. Öyle izler ki bunlar, hayatım boyunca taşıyacağım bir yük.. Belki gittikçe hafifleyecek yıllar sonra.. Ve yeni bir aşk bulacağım belki de.. Ama sen benim ilk aşkım olarak kalbimin bir köşesinde saklanacaksın.. Aman kimse görmesin onu orda.. Aklımın hala sende olduğunu bilmesin kimse. Çünkü çevremde benim gibi bir insan bulamadım daha. Tek kişiye bağlanan ve ömür boyu unutmayacağını sanan.
Ha, sen giderken sana da söyledim tüm duygularımı.. Ne değişti? Pek de birşey değil. Belki bir olumlu ve bir de olumsuz sonuç oluştu.
Olumlu olan durum: Artık benim içimde oluşan rüzgardan haberin vardı, msnde yazdığım kişisellerimi kendine alınacaktın, belki beni hiç unutmayacaktın" vay be 3 sene boyunca beni seven kız" diye.
Olumsuz durumlar ise: Yanlış anlarım diye artık benimle konuşmaman, beni tamamen arkadaş kavrmından çıkarman.

Kader seni bana getirdi ve şimdi yine aynı kader seni benden uzaklaştırıyor. Bir elveda bile demeden.. Belki de ömrüm boyu görmeyeceğim bir yerlere götürüyor kader seni.. Ama olsun. Belki bir gün aklına gelirsem ve belki bir gün özlersen beni, söyle olur mu? "seni özledim" de. Ne olur... Ben yanlış anlamam, merak etme..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri